آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
2بازدید

واکنش القاعده به سفر احمدی‌نژاد به لبنان

آنها در سخنانی گزاف مدعی شدند که ایران در نظر دارد اول عراق سپس بلاد شام و پس از آن خلیج فارس را تحت سیطره خود قرار دهد و این تلاش‌ها برای تصرف بلاد حرمین یعنی عربستان سعودی است.

گروهی که خود را گردان‌های عبدالله عزام وابسته به القاعده معرفی کرده، با انتشار اطلاعیه‌ای، سفر رئیس جمهوری ایران به لبنان را تجاوز آشکار به مسلمانان اهل سنت و اقدامی خطرناک توصیف کرده است.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از « CNN عربی»، در این اطلاعیه با طرح موضوعاتی تفرقه افکنانه ابراز عقیده شده است: جریانی مثلثی متشکل از ایران فارسی، سوریه علوی و حزب الله شیعی در منطقه به راه افتاده است و همگی تلاش در راستای تحقیر و از بین‌بردن اهل سنت دارند.

آنها در سخنانی گزاف مدعی شدند که ایران در نظر دارد اول عراق سپس بلاد شام و پس از آن خلیج فارس را تحت سیطره خود قرار دهد و این تلاش‌ها برای تصرف بلاد حرمین یعنی عربستان سعودی است.

این گروه که انفجار در نفتکش ژاپنی در تنگه هرمز را به خود نسبت داده بود، پیش‌ از سفر احمدی‌نژاد به لبنان تهدید کرده بود که اگر محمود احمدی نژاد پا به خاک لبنان بگذارد، این کشور را به لرزه درخواهد آورد و دست به اقداماتی خارج از حد تصور خواهد زد.

این گروه به عنوان شاخه ای از شبکه القاعده شناخته می شود، اما نام عبدالله عزام، روحانی فلسطینی را بر خود گذاشته که با سران القاعده اختلاف داشت و حتی ایمن ظواهری، مقام شماره دو القاعده او را متهم به همکاری با سازمان اطلاعاتی آمریکا کرده بود.

عبدالله عزام از جمله نیروهای اسلامگرای خارجی بود که در افغانستان با ارتش شوروی می جنگیدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.