آخرین خبرشهباز شریف: تعاملات اخیر با ایران و دیگر کشورها مثبت بوده است
8بازدید
۵

عراقچی: استمرار دیپلماسی چندوجهی با حضور پزشکیان

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با بیان این که وضعیت انسانی غزه بسیار اسفبار است، گفت: جامعه بین‌الملل و شورای امنیت باید با این وضعیت مقابله کنند .

عراقچی: استمرار دیپلماسی چندوجهی با حضور پزشکیان

 

به گزارش تابناک «سید عباس عراقچی» روز یکشنبه در مطلبی در صفحه اینستاگرام خود نوشت :« در نخستین روز حضور در نیویورک با همتایانم از کویت، کوبا و بحرین دیدار و گفت‌وگو کردم؛ علاوه بر بررسی تحولات بین‌المللی و منطقه‌ای، توسعه همکاری‌ها و روابط دوجانبه مورد تاکید قرار گرفت.

همچنین در دیدار نماینده ویژه سازمان ملل متحد در امور سوریه، دبیرکل شورای همکاری خلیج‌فارس، هماهنگ کننده سازمان ملل در امور بازسازی و کمک‌های انسان‌دوستانه به غزه، و رئیس کمیته بین المللی صلیب سرخ، بر ضرورت مقابله با سیاست‌های جنگ‌طلبانه رژیم صهیونیستی در غرب آسیا به‌عنوان تهدید جدی و فوری امنیت بین‌المللی تاکید کردم.

نکته مشترک در همه نشست‌ها، اذعان طرفین به شکست سیاست‌های شرورانه صهیونیست‌ها بود.

وضعیت انسانی غزه بسیار اسفبار است. جامعه بین‌الملل و شورای امنیت باید با این وضعیت مقابله کند؛ متاسفانه با سیاست‌های دوگانه کشورهای غربی، تاکنون شاهد تمسخر جایگاه حقوق‌ بی‌الملل و ارزش‌های مشترک بشری از سوی رژیم صهیونیستی بوده‌ایم.

دیپلماسی چندوجهی و رایزنی‌ها برای پیگیری منافع ملی و جلب توجه جامعه جهانی جهت مهار ماشین جنایت و کشتار رژیم‌صهیونیستی در منطقه، با حضور دکتر پزشکیان، رئیس جمهور محترم کشورمان، استمرار پیدا خواهد کرد.»

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۳/۰۷/۰۱ ۱۲:۵۷

حکم وزیر نفت
دقت کنید نماینده اهل سنت ادوار مجلس یعنی خودی یعنی اینطرفی

ناشناس۱۴۰۳/۰۷/۰۱ ۱۲:۴۰

چطوری اهل سنت هست وقتی اسمش سید عماد هست ؟!؟!؟؟!

ناشناس۱۴۰۳/۰۷/۰۱ ۱۲:۳۶

"سید عماد حسینی" سنیه؟!!!!

ناشناس۱۴۰۳/۰۷/۰۱ ۱۲:۵۸

اشکالی داره

سحر۱۴۰۳/۰۷/۰۱ ۱۲:۵۵

بله اهل سنت هم سید دارند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.