آخرین خبرهانیه رستمیان به سهمیه المپیک رسید
10بازدید
۰

بازداشت خبرنگار آمریکایی در اسرائیل به خاطر موشک‌های ایران!

«جرمی لوفردو» خبرنگار ۲۸ ساله آمریکایی پس از افشای محل اصابت موشک‌های ایران به اراضی اشغالی از سوی پلیس رژیم صهیونیستی بازداشت شد.

بازداشت خبرنگار آمریکایی در اسرائیل به خاطر موشک‌های ایران!

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از رسانه صهیونیستی یدیعوت آحارانوت، «جرمی لوفردو» (Jeremy Loffredo) روزنامه‌نگار مستقل آمریکایی ( ۲۸ ساله)، پس از ارائه گزارشی درباره محل فرود موشک‌ها در حمله ایران به اراضی اشغالی، از جمله در پایگاه هوایی نواتیم و یک پایگاه اطلاعاتی دیگر متعلق به رژیم صهیونیستی در عمق اراضی اشغالی، توسط پلیس این رژیم به ظن به خطر انداختن امنیت بازداشت شد.

«جرمی لوفردو» در گزارش خود گفت که حملات (ایران) به پایگاه نواتیم انجام شد و اضافه کرد که جت شخصی بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم نیز در آنجا قرار داشت.

اکنون دولت آمریکا نگران آن است که تحولات پیش آمده منجر به یک حادثه دیپلماتیک با اشغالگران قدس شود.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دهم مهر ما سال جاری با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: در پاسخ به شهادت شهید هنیه، سید حسن نصرالله و شهید نیلفروشان قلب اراضی اشغالی را هدف گرفتیم. چنانچه رژیم صهیونیستی به عملیات ایران واکنش نشان دهد با حملات کوبنده مواجه خواهد شد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.