آخرین خبردستور وزیر دفاع برای ارتقای معیشت نیروهای مسلح
6بازدید
۱

واکنش انوشیروانی به ماجرای رضایت‌نامه کیانوش رستمی

رییس فدراسیون وزنه‌برداری نسبت به این که کیانوش رستمی به دنبال گرفتن رضایت‌نامه است تا بتواند زیر پرچم کوزوو وزنه‌ بزند، واکنش نشان داد.

واکنش انوشیروانی به ماجرای رضایت‌نامه کیانوش رستمی

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، کیانوش رستمی برای حضور در مسابقات تصمیم گرفت زیر پرچم کشور دیگری (کوزوو) برود اما او اخیرا مدعی شد که برای وزن زدن زیر پرچم این کشور با مشکل نداشتن رضایت‌نامه از سوی فدراسیون ایران مواجه شده است.

رستمی  در صفحه اجتماعی خود مدعی شد: "پنج ماه دیگر قرارداد من با ایران تمام می‌شود و رضایت‌نامه هم ندهند فرقی ندارد و می‌توانم زیر پرچم کشور دیگری در مسابقات شرکت کنم. خوب است که اذیت نکنیم و شرایط را به گونه‌ای جلو ببریم که ۵۰ روز دیگر که مسابقات قهرمانی جهان است بتوانم شرکت کنم و مدال بگیرم. حتی اگر جلوی من را هم بگیرند من به مسابقات قهرمانی جهان می‌روم و به صورت آزاد وزنه می‌زنم. صحبت آن را با فدراسیون جهانی داشته‌ام که حتی اگر کارم انجام نشد، بتوانم آنجا وزنه بزنم. "

سجاد انوشیروانی در واکنش به این مساله و بحث دادن رضایت‌نامه بیان کرد: "ما به فدراسیون جهانی وزنه‌برداری اعلام کردیم این  ورزشکار بدون اطلاع کشور ایران ملیت کشور کوزوو و پاسپورت این کشور را گرفته است و بقیه مسائل او به ما ارتباطی ندارد."

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۳/۰۷/۲۸ ۱۳:۵۲

طرف رسما داره در میره....چیکارش کردین !!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.