کشف آبمیوه با طعم شیشه در فرودگاه امام خمینی

جانشین فرماندهی یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا از کشف یک محموله 90 کیلویی، حاوی بطری‌های آبمیوه آغشته به شیشه، توسط پلیس فرودگاه حضرت امام خمینی (ره) خبر داد.
کد خبر: ۱۲۶۹۰۲۲
|
۱۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۲ 31 October 2024
|
1791 بازدید
 
کشف آبمیوه با طعم شیشه در فرودگاه امام خمینی
 
به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا و بنابر اعلام خبرگزاری پلیس، سردار عباس مسعودی - جانشین فرماندهی یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا در تشریح این خبر گفت: مأموران پلیس فرودگاه حضرت امام خمینی(ره) طی اقدامات اطلاعاتی و پایش مسافران ورودی و خروجی فرودگاه، به اطلاعاتی درخصوص یک محموله مواد مخدر دست یافتند.
 
 
وی افزود: با انجام اقدامات پلیسی و بررسی‌های بیشتر محل اختفاء محموله شناسایی و مقدار 90 کیلوگرم آبمیوه آغشته به شیشه کشف شد.
 
 
سردار مسعودی، میزان خالص مواد مکشوفه از این محموله را 53 کیلوگرم شیشه اعلام و خاطر نشان کرد: افراد مرتبط در این خصوص دستگیر شده و پرونده قضایی در این رابطه تشکیل و جهت رسیدگی به مراجع قضائی ارسال شده است.
اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟