آخرین خبرخوشا به حال امیر قلعه‌نویی؛ یک سال فرصت بیشتر با قراردادی چرب‌تر!
5بازدید

رئیس پلیس راهور توقیف ۳ هزار خودروی دودزا خبر داد

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از ابطال معاینه فنی ۸۰۰ خودرو خبر داد و گفت: وسایل نقلیه‌ای که معاینه فنی آنها باطل می‌شوند مبلغ ۲۰۰ هزار تومان هم جریمه می‌شوند.

رئیس پلیس راهور توقیف ۳ هزار خودروی دودزا خبر داد

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، سردار سید ابوالفضل موسوی پور رئیس پلیس راهور تهران بزرگ در خصوص آمار و ارقام برخورد با خودروهای دودزا دارای نقص فنی، اظهار کرد: از روز اول مهر ماه تا امروز 11 آبان ماه 1403 بیش از 3000 خودروی دودزا اعمال قانون شدند و با 10000 خودرویی که دارای نقص فنی برخورد شد.

وی افزود: در بحث معاینه فنی با بیش از 2000 خودرو برخورد جدی و اعمال قانون داشتیم و نزدیک به 800 خودرو سبک و سنگین در تهران ابطال معاینه فنی شدند.

سردار موسوی پور گفت: خواهشمند است با توجه به وضعیت آلودگی و وارونگی هوا، نسبت به اخذ معاینه فنی و وضعیت فنی خودرو به ویژه جهت تردد در روزهای سرد زمستان و بارندگی اقدامات لازم را انجام دهید.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: همچنین با توجه به نزدیک شدن به فصول سال و لغزندگی معابر به دلیل بارندگی های مختلف، لطفا در بحث اطمینان از  وضعیت لاستیک ها، سامانه گرمایشی خودرو و البته برف پاک کن ها اطمینان کامل حاصل شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۳/۰۸/۱۴ ۱۲:۱۴

خودرو میلیاردی
قطعات چند میلیونی دستمزد تعمیر میلیونی
حقوق ماهی ده میلیون اگر کار داشته باشی
بنزین غیر استاندارد
نبودن بنزین سوپر
بعد پلیس توقع معاینه فنی داره

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.