آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
5بازدید

سرپرست فدراسیون کاراته تصمیم عجیبی گرفت

سرپرست فدراسیون کاراته تصمیم عجیبی را اتخاذ کرده است که باید دید چه تبعاتی با خود به همراه خواهد داشت.

سرپرست فدراسیون کاراته تصمیم عجیبی گرفت

به دنبال ابطال انتخابات فدراسیون کاراته، احمد دنیامالی ورزش ورزش و جوانان روز یکشنبه 6 آبان ماه طی حکمی مزدا صوفی را به عنوان سرپرست فدراسیون کاراته انتخاب کرد.

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، سرپرست فدراسیون کاراته پس از حضور در فدراسیون طی جلسه‌ای با کارمندان و مسئولان فدراسیون اعلام کرد در حال حاضر قصد تغییری ندارد و آنها با قدرت به کار خود ادامه دهند، اما شنیده می‌شود در همین روزهای ابتدایی او تصمیمی عجیب را اتخاذ کرده که باید دید چه تبعاتی با خود به همراه خواهد داشت.

صوفی روزهای گذشته به تمامی مسئولان فدراسیون اعلام کرده که تمامی موارد کاری به او ارجاع و هیچ نامه‌ای را امضا نکنند. اتفاقی که به نوعی گرفتن حق امضا از مسئولان فدراسیون کاراته و انجام تمامی تصمیمات به صورت شخصی است.

باید منتظر ماند تا مشخص شود این تصمیم صوفی برای آشنایی بیشتر با شرایط کار بوده یا عدم اعتماد به همکارانش که چنین تصمیمی را اتخاذ کرده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۳/۰۸/۱۴ ۱۳:۱۰

به لحاظ مدیریتی ایرادی نیست چونکه کارمندان و مدیران هم کارمندان یک مجموعه هستند باید اختیارات و کارهایی که برعهده رئیس گذاشته می شود انجام دهند حالا یا خود رئیس باید تصمیم بگیرد یا اینکه بخشی از اختایرات خودش را به دیگران تفویض نماید تا آنها از طرف ایشان امور را انجام دهند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.