آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
6بازدید

سانحه برای خودروی حامل وزیر صنعت

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: خودروی وزیر صمت که برای سفر به کردستان حرکت کرده بود در مسیر تهران به زنجان دچار حادثه شد.

صانحه برای خودروی حامل وزیر صنعت

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: خودروی وزیر صمت که برای سفر به کردستان حرکت کرده بود در مسیر تهران به زنجان دچار حادثه شد.

ساعت ۵ صبح امروز خودرو سید محمد اتابک وزیر صمت دچار سانحه تصادف زنجیره‌ای شد و جهت مداوا به یکی از بیمارستان‌های کرج منتقل گردید.

میزان آسیب دیدگی ایشان جدی نیست و بزودی مرخص خواهد شد.

بختیار خلیقی اظهار کرد: در این حادثه اتفاقی برای وزیر صمت و همرانشان رخ نداده و در سلامت کامل به سر می‌برند.

وی با بیان اینکه با بروز این حادثه سفر امروز وزیر کردستان لغو شد، افزود: با وجود این حادثه مشاوران و معاونان تخصصی وزیر صمت در استان حضور دارند و برنامه‌های پیش‌بینی شده سفر، اجرا می‌شود.

بازدید از چند طرح صنعتی و تکمیلی زنجیره فولاد کردستان در شهرستان‌های قروه و بیجار شامل معادن سنگ آهن، کنستانتره، گندله و آهن اسفنجی و واحد‌های صنعتی لاستیک بارز و نشست با فعالان اقتصادی از برنامه‌های سفر محمد اتابک به کردستان بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

میترا۱۴۰۳/۰۸/۲۴ ۰۸:۵۸

آفای وزیر ماشین خوب سوار شو با دقت رانندگی کن بعد هواپیما نبود تو این جاده های داغون با اتومبیل رفتی خدا رحم کرد

قارنعلی۱۴۰۳/۰۸/۲۴ ۰۸:۵۱

تا ببیند که چه ماشین های باکیفیتی داره تولید می شود که ترمز حادثه ندارند

سید۱۴۰۳/۰۸/۲۴ ۰۸:۴۳

خیلی دوست دارم بدونم ماشینش چی بوده

ناشناس۱۴۰۳/۰۸/۲۴ ۰۸:۵۴

شک نکن ساینا

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.