آخرین خبرناو هواپیمابر «روزولت» در حرکت به سمت خاورمیانه
4بازدید
۰

پوتین در تماس با شولتس درباره توافق اوکراین چه گفت؟

رئیس‌جمهور روسیه در تماس تلفنی با «اولاف شولتس» صدراعظم آلمان اظهار کرد که هرگونه توافق احتمالی با اوکراین باید منافع امنیتی مسکو را در نظر بگیرد.

پوتین در تماس با شولتس درباره توافق اوکراین چه گفت؟

کاخ کرملین اعلام کرد که پوتین به شولتس گفته که هرگونه توافق با اوکراین باید بر پایه «واقعیت‌های جدید سرزمینی» باشد و منافع امنیتی مسکو را در نظر بگیرد.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، رئیس‌جمهور روسیه همچنین عنوان کرد که توافق احتمالی به اوکراین باید به دلایل ریشه‌ای این درگیری میان دو کشور بپردازد.

 دولت آلمان امروز اعلام کرد که شولتس و پوتین برای اولین بار از دسامبر ۲۰۲۲ و پس از دو سال به گفت‌وگوی تلفنی پرداخته‌اند.

شولتس در این گفت‌وگو بر لزوم پایان درگیری در اوکراین تاکید کرد.

صدراعظم آلمان همچین از روسیه خواست تا به مذاکره با کی‌یف بپردازد و تأکید کرد که آلمان به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد.

در همین حال سخنگوی صدراعظم آلمان گفت که شولتس «پیش از تماس با رئیس‌جمهور روسیه با زلنسکی صحبت کرده و دوباره با او صحبت خواهد کرد.»

زلنسکی که ظاهرا از این تماس برآشفته بود، به شولتس گفته که تماس با پوتین می‌تواند به رهبر روسیه در «کاهش انزوای بین‌المللی‌اش» کمک کند و در نهایت باعث ادامه جنگ در اوکراین شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.