آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
12بازدید

رئیس جمهور: من در خانه لباس گرم می‌پوشم

رئیس جمهور ضمن تأکید بر لزوم آغاز نهضت صرفه‌جویی در کشور گفت: خود من در خانه از لباس گرم استفاده می‌کنم. دیگران هم می‌توانند این کار را انجام دهند.

رئیس جمهور: من در خانه لباس گرم می‌پوشم

مسعود پزشکیان امروز شنبه در نشستی با مدیران وزارت نیرو و نفت ضمن استماع گزارش سوخت نیروگاه‌های حرارتی کشور گفت: شرایط ناترازی انرژی کشور را صادقانه با مردم مطرح کنیم و از آنها بخواهیم که برای عبور از شرایط بحرانی فعلی قدم اول صرفه‌جویی است و برای هر پروژه‌ای که برای کاهش مصرف طراحی می‌کنید، پیوست رسانه‌ای لازم را در نظر بگیرید.

به گزارش تابناک به نقل از مهر، رئیس جمهور ضمن اشاره به مصرف بالای انرژی در کشور افزود: این منطقی نیست که حدود سه برابر کشورهای اروپایی در کشور ما برق مصرف می‌شود. باید از تمام مسیرهایی که می‌توان مصرف را کاهش داد، بررسی و کم هزینه ترین‌ها را اجرا کنیم. می‌توان با کاهش دمای هوای ادارات دولتی به صرفه‌جویی انرژی در کشور کمک کرد.

رئیس جمهور ضمن تأکید بر لزوم آغاز نهضت صرفه‌جویی در کشور گفت: خود من در خانه از لباس گرم استفاده می‌کنم. دیگران هم می‌توانند این کار را انجام دهند. می‌توان با کاهش دمای هوای ادارات دولتی از طریق کاهش فعالیت سیستم‌های گرمایشی در انرژی صرفه‌جویی کرد تا بتوانیم برق و گاز بیشتری به خانه‌های مردم برسانیم و خاموشی‌ها هم کمتر شود.

پزشکیان اظهار داشت: ضمن این که تأکید دارم شرایط فعلی و ناترازی در حوزه انرژی را به مردم صادقانه بگوییم، معتقدم از تمام رسانه‌ها به خصوص رسانه ملی و نیز از ظرفیت روحانیت و امامان جمعه برای توجیه مردم و کاهش مصرف انرژی در کشور باید بهره بگیریم.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: توسعه شبکه‌های توزیع انرژی اعم از برق و گاز در کشور متناسب با زیرساخت‌های موجود نیست و چاره‌ای جز صرفه‌جویی در مصرف انرژی به خصوص گاز در شرایط فعلی و سرمای هوا نداریم.

پزشکیان همچنین با اشاره به اهمیت حفظ برق و گاز صنایع تولیدی گفت: تا حد ممکن برق و گاز صنایع تولیدی را قطع نکنید چون فعالیت آنها منجر به تولید بیشتر و بیکاری کمتر خواهد شد.

در این جلسه وزیر نیرو با توصیفی از شرایط حاد تأمین انرژی در کشور گفت: امسال بر خلاف سال قبل سرما یک ماه زودتر آغاز شده است و در صورتی که شاهد صرفه‌جویی در مصرف برق و گاز نباشیم، ممکن است فعالیت برخی نیروگاه‌های برق ما که از سوخت فسیلی استفاده می‌کنند، به دلیل عدم تأمین سوخت مورد نیاز از مدار خارج شوند.

وزیر نفت در این جلسه از افزایش تولید نفت خام در طی ۳ ماه گذشته خبر داد و گفت: گاز تحویلی به شبکه نیز در این مدت افزایش داشته است اما امسال سرما زودتر آغاز شده و شاهد افزایش مصرف هستیم.

وزیر نفت یکی از مشکلات کشور را ظرفیت پایین انتقال سوخت به مناطق سردسیر کشور عنوان کرد و اظهار داشت: با توجه به محدودیت شبکه‌های انتقال اعم از خط لوله، ناوگان ریلی و حمل و نقل جاده‌ای برای رساندن سوخت لازم به نیروگاه‌های شمال کشور که مناطق سردسیر هستند، در تنگنا هستیم و جلسات متعددی برای حل این مشکل برگزار کرده‌ایم.

در پایان جلسه مقرر شد که وزارت نیرو گزارش جامع و دقیقی از بحران انرژی و تنگناهای وزارت نیرو در تأمین سوخت نیروگاه‌ها به رئیس جمهور ارائه دهند و ضمن ارائه پیشنهاداتی به جلسه سران قوا تصمیمات لازم در سطح کلان اتخاذ شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۳/۰۸/۲۷ ۱۰:۳۸

لباس گرم نداشته باشیم چی؟؟؟

ناشناس۱۴۰۳/۰۸/۲۷ ۰۹:۵۵

ما زمستون کولر و بخاری را باهم میزنیم لباس هم نمیپوشیم
انگار مردم الکی می‌خواهند گاز مصرف کنند جالبه

ناشناس۱۴۰۳/۰۸/۲۷ ۰۹:۴۳

یاد صحبتهای اون نماینده مجلس افتادم که در تعریف آقای پزشکیان میگفت : زمانیکه موتورخانه خوابگاه خراب بود رفتم اتاق دکتر دیدم رادیاتور اتاقش را خاموش کرده علتش را پرسیدم گفتند تا زمانیکه موتورخانه خوابگاه درست نشود منهم رادیاتور را خاموش خواهم کرد .

علی۱۴۰۳/۰۸/۲۷ ۰۹:۰۴

بعد از ۴۰ سال دوباره به سخن مرحوم حبیبی رسیدیم که می گفت در خانه لباس گرم بپوشید!!! دنیا اینهمه پیشرفت کرد و ما دوباره به دوران قبل برگشتیم

ناشناس۱۴۰۳/۰۸/۲۷ ۰۹:۴۲

پسرخاله من کانادا هست میگه داخل خونه لباس گرم میپوشیم

ناشناس۱۴۰۳/۰۸/۲۷ ۰۹:۰۰

والا شما تو تابستون هم کاپشن میپوشیدی!

ناشناس۱۴۰۳/۰۸/۲۷ ۱۰:۲۸

:))))

نادر۱۴۰۳/۰۸/۲۷ ۰۸:۵۳

شما درست میگی خونت بالای شهر است و متراژ هم خیلی زیاده با ده تا بخاری و شوفاژ و گرم کننده های برقی هم گرم نمی شه.

ناشناس۱۴۰۳/۰۸/۲۷ ۰۸:۳۰

شما اومدی رفاه مردمو تامین کنی، نه اینکه از این حرفا بزنی، قرار نیست اگه شما نخوردی مردمم از گرسنگی بمیرن. کمی در انتخاب واژگان در حرف زدن دقت بفرمایید. گاندی هم لباسشو خدش میدوخت،

ناشناس۱۴۰۳/۰۸/۲۷ ۰۸:۲۳

بجای مرغ اشکنه هم بخور تا نور علی نور بشود

ناشناس۱۴۰۳/۰۸/۲۷ ۰۸:۱۹

چرا وقتی توانایی نداری اصرار به ماندن داری

ناشناس۱۴۰۳/۰۸/۲۷ ۰۸:۱۷

من هم قول میدم هر وقت رئیس جمهور شدم تو خانه لباس گرم بپوشم.

ناشناس۱۴۰۳/۰۸/۲۷ ۰۸:۱۶

مردم در مصرف انرژی بسیار بد رفتار می کنند. چطور ممکن است دمای شوفاژ را ببرند بالا بعد پنجره را باز بگذارند که کمی متعادل شود. بارها و بارها این صحنه را در خانه های ایرانیان دیده ام. هیچ جای جهان اینطور رفتار نمی کنند! رییس جمهور درست می گوید. منتها الان که مردم نسبت به هر حرف حامان حساس شده اند حتی با حرف درست هم مخالفت می کنند.

ناشناس۱۴۰۳/۰۸/۲۷ ۰۸:۱۵

گوجه گران شده در محله شما چطوره؟

ناشناس۱۴۰۳/۰۸/۲۷ ۰۹:۴۸

گل گفتی

ناشناس۱۴۰۳/۰۸/۲۷ ۰۸:۱۴

آقای محترم ملت ایران از شدت صرفه جویی، آب رفتن. چرا اینطور القا میکنید که انگار ملت ما پرمصرف هست؟ واقعن شرم آوره که کشوری که رتبه اول و دوم منابع انرژی دنیا رو داره دچار قطعی برق و گاز و سوخت باشه. مردم این حرفهای شما رو باور نمی‌کنند و به حرفت عمل نمی‌کنند. چرا اینقدر ملت رو اذیت میکنید؟

امید۱۴۰۳/۰۸/۲۷ ۰۸:۰۴

به نظر من همه این ناترازی های برق و گاز و ... مربوط میشه به ناترازی مدیریتی ما در کشور ، در کشورهای خارجی مسئولین اول مدرک تحصیلی می گیرن و صاحب علم و توانایی می شوند و سپس در دستگاهی مسئولیت را می پذیرند و از علمی که کسب کرده اند در جهت برنامه ریزی و تولید و توزیع خدمت میکنند و نتیجه اش می شود این.
ولی در کشور ما بر اثر ناترازی مدیریتی مسئولین اول پست می گیرند و سپس در حین کار مدرک می گیرند تا از مزایایی آن استفاده کنند که نتیجه اش می شود این .
در همه چیز ناترازی داریم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ارزو۱۴۰۳/۰۸/۲۷ ۰۸:۴۱

این نترازی به برکت وجود دانشگاه آزاد است علی برکت الله

ناشناس۱۴۰۳/۰۸/۲۷ ۰۸:۳۳

فقط مسئولین نیستن، طرف نگهبان و خدماتی استخدام میشه، بعد میره فوق لیسانس از دانشگاه آزاد میگیره، میگه باید یه میز بهم بدین وگرنه...

ناشناس۱۴۰۳/۰۸/۲۷ ۰۷:۵۶

سن بالا ها معمولا لباس زیاد می پوشن

ناشناس۱۴۰۳/۰۸/۲۷ ۰۸:۲۳

دلبندم من هم سنم‌بالاست ولی نمی تونم‌ پالتو بپوشم و اشپزی کنم و کار های خونه رو انجام‌بدم

ناشناس۱۴۰۳/۰۸/۲۷ ۰۷:۴۲

آفرین

ناشناس۱۴۰۳/۰۸/۲۷ ۰۷:۱۹

شمارییس جمهوریدمتونیدلباس گرم بپوشیدماچکاره ایم خخخخخخخخخخ

ناشناس۱۴۰۳/۰۸/۲۷ ۰۷:۱۷

از کسی که فقط برای گرم کردن تنور انتخابات اومد بیشتر از این توقع نیست ...

ناشناس۱۴۰۳/۰۸/۲۷ ۰۹:۴۷

واقعا درست گفتی

ناشناس۱۴۰۳/۰۸/۲۷ ۰۷:۱۶

عزيز برادر
خيلي ها همين لباس گرم را هم ندارند كه توي خونه بپوشند

قارنعلی۱۴۰۳/۰۸/۲۷ ۰۹:۲۸

زیبا بود

ناشناس۱۴۰۳/۰۸/۲۷ ۰۷:۱۰

تنها راه حل حرکت کشور به سمت استفاده از انرژی خورشیدی است هم در تامین برق و هم در استفاده های گرمایشی و باید برای این مساله برای آینده برنامه ریزی شود .

ناشناس۱۴۰۳/۰۸/۲۷ ۱۰:۱۶

ببین به کی رای دادیم به خدا. دل بستیم به ایشون که شاید باسواد تشریف داشته باشه ولی عین احمدی نژاد فقط پوپولیستی رفتار میکنه

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.