آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
9بازدید

دلیل ۵۸ درصد از تصادفات فوتی، خاموشی معابر است

فرمانده پلیس راه تهران با اشاره به اینکه خاموشی معابر عامل موثر در حوادث و تصادفات است، گفت: ۵۸ درصد از تصادفات فوتی در ساعات تاریکی شب رخ می‌دهد.

دلیل ۵۸ درصد از تصادفات فوتی خاموشی معابر است

به گزارش تابناک به نقل از مهر، سرهنگ زینی وند فرمانده پلیس راه تهران درباره عوامل مؤثر در حوادث ترافیکی گفت: با توجه به تاریکی معابر و کاهش دید، ما خاموشی چراغ راهنمایی و رانندگی را نیز داریم و همین امر باعث بروز تصادفات در تقاطع و بی نظمی در سطح شهر می‌شود که کاهش ایمنی را به همراه دارد.

وی با اشاره به اینکه ۵۸ درصد از تصادفات فوتی در ساعات تاریکی شب رخ می‌دهد، افزود: ما با خاموشی معابر، در صورتی که باعث قطعی برق تقاطع‌ها باشد مخالف‌ایم و همچنان هم پیگیر این موضوع هستیم که برق تقاطع‌ها به نوع دیگری تأمین شود تا بتوانیم کنترل و مدیریت تقاطع‌ها را داشته باشیم.

سرهنگ زینی وند اظهار کرد: با استفاده از فناوری‌های نوین یا برق‌های اضطراری می‌توانیم این مشکل را کنترل و در نهایت بر طرف کنیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

علی۱۴۰۳/۰۹/۰۳ ۰۸:۵۲

این همه سال می دونستید مشکل برق دارید ، تابستون و زمستون ... باتری خورشیدی میزاشتید براشون.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.