رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبربورس آمریکا هم‌رنگ جمهوری‌خواهان شد
9بازدید
۰

دادستان جوانرود:

پرونده فوت جوان جوانرودی در حال پیگیری است/جزئیات اطلاع رسانی می‌شود

گروه استان ها- دادستان عمومی و انقلاب شهرستان جوانرود از در دست بررسی بودن پرونده فوت جوان جوانرودی خبردا‌د.

پرونده فوت جوان جوانرودی در حال پیگیری است/جزئیات اطلاع رسانی می شود

به گزارش خبرنگار تابناک از کرمانشاه ، به نقل از روابط عمومی دادستان شهرستان جوانرود، سید محمد امین هاشمی در تشریح جزئیات این حادثه، اظهارکرد: براساس اخبار واصله، در ساعت ۲ بامداد روز یکشنبه (۲۵ آذر) یک دستگاه خودروی سواری پژو با پلاک غیربومی پس از عدم توجه به دستور ایست پلیس متواری شده که در ادامه مورد تعقیب و گریز مامورین نیروی انتظامی قرار می گیرد.

وی افزود: مامورین با استفاده از شلیک هوایی به دنبال توقف خودرو مذکور بودند که بازهم توقف نمی کند.

دادستان جوانرود تصریح کرد: در نهایت به سمت خودرو مذکور شلیک می کنند که متاسفانه در اثر تیراندازی گلوله به جوانی به نام (صهیب احمدی) که سرنشین خودرو مذکوربوده اصابت کرده و منجر به فوت او می شود.

وی در ادامه ضمن تسلیت این حادثه به مردم آگاه و فهیم جوانرود و خانواده آن مرحوم اظهارکرد: دادگستری شهرستان جوانرود پس از اطلاع از این حادثه، موضوع را در دستور کار قرار داده است.

هاشمی به مردم جوانرود اطمینان خاطر داد: با دقت و سرعت نسبت به این پرونده جهت روشن شدن تمام زوایای آن رسیدگی لازم بعمل خواهد آمد.

دادستان جوانرود تاکید کرد: پرونده در حال بررسی است و با مشخص شدن جزئیات امر، متعاقبا نتایج اطلاع رسانی خواهدشد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.