آخرین خبریک نفتکش متخلف در شرق تنگه هرمز سوخت
2بازدید

شرایط جدید معافیت خدمت سربازی

خانواده هایی که پدر و مادر ، معلولند و یا 2 فرزند معلول دارند در صورتی که فرزندان متاهل نباشند ، یک فرزند از خدمت سربازی معاف می شود.

معاون معافیت ها و امور مشمولین سازمان وظیفه عمومی ناجا در گفتگو با واحد مرکزی خبر در شیراز گفت :‌ در معافیت های خاص و عنایات رهبر معظم انقلاب افرادی که پدر یا مادرشان تا 30 ماه در جبهه حضور داشته اند یک فرزند آنها و تا 60 ماه 2 فرزند آنها معاف می شود.

سرهنگ حلوایی افزود : به ازای 25 درصد جانبازی یک فرزند و تا 50 درصد جانبازی 2 فرزند و به ازای 36 ماه آزادگی یک فرزند معاف خواهد شد .

وی گفت :‌ به ازای هر ماه حضور در جبهه 18 روز کسر خدمت برای فرزند آنها محاسبه خواهد شد.

معاون معافیت ها و امور مشمولین سازمان وظیفه عمومی ناجا همچنین از بخشودگی مشمولینی که مدرک تحصیلی لیسانس و متولد 54 و فوق لیسانس دارند و متولد 52 هستند؛ خبر داد و افزود: مشمولین دکترای تخصصی غیر پزشکی متولد 50 و دکترای تخصصی پزشکی متولد 44 نیز از خدمت سربازی معاف خواهند شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.