آخرین خبرجمله معنادار ترانه علیدوستی در وداع با پدرش
6بازدید

غزه سال نو میلادی را زیر بمباران شروع کرد

ارتش رژیم صهیونیستی در آغازین ساعات سال جدید میلادی، از شمال تا جنوب نوار غزه را با توپخانه و هواپیماهای جنگی هدف قرار داد.

غزه سال نو میلادی را زیر بمباران شروع کرد

منابع محلی بامداد چهارشنبه و در نخستین ساعات سال ۲۰۲۵ میلادی، از حملات ددمنشانه و جنایتکارانه رژیم موقت تروریست صهیونیستی به شمال تا جنوب نوار غزه خبر دادند.

به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ شبکه «الجزیره» در این‌باره گزارش داد: «توپخانه ارتش اسرائیل، شرق شهر خان یونس و همچنین غرب شهر رفح در جنوب نوار غزه را گلوله‌باران کرد».

بر این اساس، ارتش رژیم اشغالگر قدس در شمال نوار غزه نیز عملیاتی را برای منفجر کردن ساختمان‌های مسکونی و منازل فلسطینیان انجام داد.خبرنگار الجزیره از غزه گفت: «در نتیجه بمباران ساختمان مسکونی در اردوگاه آوارگان البریج در مرکز نوار غزه توسط اسرائیل، چندین فلسطینی شهید و مجروح شدند».

در این گزارش همچنین آمده است: «چند فلسطینی بر اثر بمباران مجتمع مسکونی در شهرک جبالیا در شمال نوار غزه، زخمی شدند».الجزیره دقایقی بعد افزود که منزل «رامی ابوطعیمه» خبرنگار این شبکه در منطقه البخاری در شهر غزه هدف حمله صهیونیست‌ها قرار گرفته و اعضای خانواده وی مجروح شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۱۲ ۱۰:۱۲

نه عید یهودی هاست نه عید مسلمانان

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.