رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
6بازدید
۱۴

«رسولی» قربانی «ماکت مدیریتی» حدادی نشود/ به حال این ورزش باید گریست!

وزیر ورزش احساساتی شده و با دیدن فیلم اشک‌های حسین رسولی، او هم اشک ریخته است. البته که برخورد سطحی به چنین مسائلی آسیب است و توجه مادی و معنوی به ورزشکاران باید یک اولویت باشد.

رسولی قربانی «ماکت مدیریتی» حدادی نشود/ به حال این ورزش باید گریست!

رسولی که دارنده مدال طلای پرتاب دیسک بازی‌های آسیایی هانگژو است، خیلی زود با رقیب سابقش که حالا در رأس فدراسیون قرار گرفته، دچار چالش شد.

به گزارش سرویس ورزشی تابناک، چند روز از ماجرای اختلاف میان حسین رسولی و فدراسیون دوومیدانی با ریاست احسان حدادی می‌گذرد. موضوعی که واکنش وزیر ورزش را هم به همراه داشت و احمد دنیامالی دیروز با اشاره به فیلم کوتاهی که حسین رسولی منتشر کرد و از شدت ناراحتی بغض ترکید، درباره حذف قهرمان پرتاب دیسک آسیا به‌دلیل انتقاداتش از فدراسیون دو‌ومیدانی، گفت: «اینها عزیزان و بچه‌های ما هستند و وقتی گریه ورزشکار خودمان را دیدم، گریه کردم. این موضوعات در جامعه ورزش نباید به وجود بیاید.»

وزیر ورزش صحبت‌هایش را اینگونه ادامه داد: «اما وقتی این موضوعات به وجود می‌آید نیز نباید به عنوان حاشیه قلمداد شود. حتماً داریم رسیدگی می‌کنیم. رئیس فدراسیونی داریم (احسان حدادی) که خودش قهرمان المپیک بوده و در این رشته سالیان سال برای کشور افتخارآفرینی کرده است. قطعاً قدر تک‌تک بچه‌های خود را می‌دانیم؛ چرا که این بچه‌ها باعث عزتمندی ما می‌شوند. همه تلاش ما این است بچه‌ها بتوانند موفق شوند.»

باید روی این جمله دنیامالی که گفته چنین مواردی نباید حاشیه قلمداد شود، صحه گذاشت؛ این اتفاقات چیزی فراتر از حاشیه است. در واقع بی اعتنایی و کم توجهی «مادی و معنوی» به ورزشکار، جزو مسائل مهمی است که می‌تواند منجر به دلسردی و دلزدگی شود.

حقیقت آن است که باید به بغض ورزشکار توجه داشت، اما گاهی بغض‌هایی که نمی‌ترکد و هیچکس از بغض فروخورده ورزشکاران و قهرمانان مطلع نمی‌شود، مهم‌تر و کلیدی‌تر هم هستند. چون دلیل بر نفی مشکلات و مطلوب بودن اوضاع و احوال ورزش‌مان نیست. همین دو روز پیش ترانه احمدی، دارنده مدال نقره بازی‌های آسیایی هانگژو در مصاحبه‌ای گفت: «بعد از مسابقات جهانی ایتالیا که در رشته فری استایل موفق به کسب مدال طلا شدم، به جز پاداش ۵۰ میلیون تومانی که فدراسیون به مدال‌آوران داد دیگر تحت حمایت جایی نبودم و شرایط سختی برای ادامه تمرینات دارم. در این مسابقات متأسفانه چرخ‌های اسکیتم خراب شد و خرید یک پک کامل آن، چیزی حدود ۳۰ میلیون تومان است که از عهده خانواده خارج است، در حال حاضر با همان چرخ‌های خراب تمریناتم را در اصفهان انجام می‌دهم و به خاطر ساییده شدن چرخ‌ها مرتب در سالن لیز می‌خورم که این مسئله باعث آسیب دیدگی من شده است.»

نیاز چندانی به برشمردن نام‌ها و اظهارنظر‌های گلایه‌آمیز آنها نیست، اما در همین چند سال اخیر، ورزشکارانی بودند که به دلیل عدم رسیدگی و توجه مالی و معنوی، در اوج دوران قهرمانی خود، عطای همه‌چیز را به لقایش بخشیدند و برای امرار معاش سراغ کارگری و دست‌فروشی رفتند. در این بین می‌توان تأکید کرد که هیچکس حامی ورزشکار بی نظم یا زیاده خواه نیست و اگر هم حسین رسولی طبق گفته مسئولان فدراسیون دوومیدانی، رفتار یا انتظاراتی داشته که خارج از عرف و رویه درست است، باید با او به شکل صحیحی مقابله شود. به خصوص که رئیس فدراسیون احسان حدادی است؛ قهرمان سابق که به قول خودش فردی پرهزینه بوده است. او در طول دوران قهرمانی خود بار‌ها خواستار برپایی اردو و برگزاری تمریناتش در خارج از کشور بود و البته همواره مربی اختصاصی طلب می‌کرد.

احسان حدادی در المپیک ۲۰۱۲ لندن صاحب مدال ارزشمند نقره در رشته پرتاب دیسک شد که می‌توانست نقطه عطفی در دوومیدانی ایران باشد، اما این اتفاق نیفتاد. از سویی او در توکیو، چهارمین تجربه المپیکی خود را پشت سر گذاشت و با ارائه نمایشی ضعیف بین ۳۲ پرتابگر بیست‌وششم شد. گرچه حدادی سال‌ها در رشته پرتاب دیسک در سطح آسیا قدرتنمایی کرد، اما او را می‌توان جزو معدود ورزشکارانی دانست که به واسطه یک مدال کم‌نظیر یا یک گل مهم و تاریخی، سال‌ها و بلکه تا پایان عمر، نان آن را می‌خورند و لذت می‌برند.

با تمام این اوصاف، رسولی ۲۵ ساله همان ورزشکاری است که در مسابقات آسیایی هانگژو نشان داد ستاره‌ای دیگر در ورزش دوومیدانی کشورمان ظهور کرده. او رئیس فعلی فدراسیون دوومیدانی و پرتابگر آن مقطع را البته در واپسین روزهای قهرمانی‌اش پشت سرگذاشت و خودش صاحب مدال طلا شد و حدادی نقره‌ای؛ بنابراین وقتی حتی وزیر ورزش هم احساساتی می‌شود، یعنی این صرفاً اشک ریختن یک ورزشکار و قهرمان نیست، بلکه گریستن ورزش ایران است. باید امیدوار بود حسین رسولی در صورت بی انضباطی به اصلاح رفتار خود بپردازد و در مقابل شرایط به گونه‌ای پیش برود که قربانی نوع و شکل مدیریت یک ورزشکار سابق نشود.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۱۹ ۲۰:۱۲

بعد فردا یک مقاله می‌گذارید از فرار نخبگان ورزشی وبدنبال علل آن میگردید همین الان تا دیر نشده کمپین برکناری هر رئیسی را راه بیاندازید که نخبه سوزی میکند فردا همین ورزشکار میشود گربه سیاه ما در مسابقات بین المللی

تیمورخان۱۴۰۳/۱۰/۱۹ ۱۷:۱۱

حدادی باید از فدراسیون برود

خسرو۱۴۰۳/۱۰/۱۹ ۱۶:۴۳

چرا باید آقای حدادی یک کارمند که ۲۸ سال در فدراسیون بعنوان مسئول وداور صادقانه و با تمام وجود وعشق به دومیدانی خدمت کرده بدون دلیل اخراج شود لااقل می‌توانست این کارمند را تا پایان سی سال نگهدارد تا بازنشست شود

اص۱۴۰۳/۱۰/۱۹ ۱۵:۰۴

حدادی پرونده سنگینی دارد. مجرم و جرم او محرز است. چرا رئیس فدراسیون شده ؟؟؟؟ چرا هیچ کس به این موضوع اهمیت نمی دهد؟؟؟؟ دست چه کسی یا کسانی در کار است ؟؟؟؟

بازنشسته حداقلی بگیر۱۴۰۳/۱۰/۱۹ ۱۶:۴۵

فعلا اکثر توجهات ، صرف رعایت حجاب و عفاف زنان

و عدم اعتراض بازنشستگان و معلمان و پرستاران به کمبود و عدم اجرای طرح همانند سازی و افزایش حقوقشان است

و برکناری ظریف از دولت بخاطر گذرنامه قهری آمریکایی پسرش که متولد امریکایت گرم است و لا غیر

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۱۹ ۰۹:۳۷

کمپ ها و اردوهای حدادی در کشور امریکا و ... با مربی اختصاصی هرگز فراموش نشود تا اشک ریختن این پسر با اون عضلات پایمال نگردد.

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۱۹ ۰۹:۳۱

واقعا باید شرم کنه رئیس فدراسیون از به گریه انداختن رسولی.

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۱۹ ۰۹:۰۲

پرونده حدادی چی شد؟

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۱۹ ۱۶:۲۳

پرونده مجرمیت تجاوز به عنف اثبات شده داشت !!؟

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۱۹ ۰۴:۴۲

حدادی مانند رضازاده می خواهد مطمئن شود کسی بهتر از خودش در ایران نمی آید.

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۱۹ ۰۹:۳۰

از جو و میدان مساعدی که احیانا حدادی ها در آن اینگونه

با آینده قهرمانان جوان مستعد و پر تلاش اینگونه رفتار بد و ظالمانه می‌کنند باید انتقاد و اصلاح شوند

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۱۹ ۰۰:۳۸

تجربه نشون داده ، اگه بشه ، کل ورزشکاران دو و میدانی رو قلع و قمع خواهید کرد اما به احسان حدادی ؛ بالای چشمت ابروست هم نخواهید گفت !

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۱۹ ۱۲:۵۸

الان موقع برکناری حدادی ست
بگذارید بشه آیینه عبرت
ممکن است تا فردا ها دیر شده باشد

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۱۹ ۰۹:۲۸

وقتی احسان حدادی و مهدی تاج و دبیر و علی پروین و کفاشیان ووووو امثالهم عهده دار ورزش کشور می‌شوند

فقط باید به حال جوانان ورزشکار کشور زار زار خون گریست

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.