وزیر تندرو امشب از کابینه صهیونیستی استعفا میکند
رادیو ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که «ایتمار بن گویر» وزیر امنیت داخلی این رژیم در مخالفت با توافق آتش بس در غزه امشب از کابینه نتانیاهو استعفا خواهد کرد.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی به نقل از افراد نزدیک به ایتمار بن گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی اعلام کرد که وی امشب استعفای خود را از کابینه نتانیاهو اعلام خواهد کرد.
به گزارش «تابناک» به نقل از الجزیره، منابع رسانهای رژیم صهیونیستی اعلام کردند که ایتمار بن گویر وزیر امنیت داخلی این رژیم در پی اعلام توافق آتش بس در نوار غزه از کابینه خارج خواهد شد.
روزنامه «یسرائیل هیوم» به نقل از افراد نزدیک به بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی نوشت که ایتمار بن گویر که مخالف توافق آتش بس در غزه است، از کابینه استعفا خواهد داد.
این خبر در حالی است که وب سایت عبری تایمز اسرائیل گزارش داد که وزیر جنگ و مدیرکل این وزارتخانه دستور دادند که همه امکانات برای اجرای توافق مبادله اسرا و پذیرش آنها فراهم شود.
کانال ۱۳تلویزیون رژیم صهیونیستی هم به نقل از یک مقام این رژیم اعلام کرد که انتظار می رود دولت نتانیاهو ظرف چند ساعت آینده توافق آتش بس در نوار غزه را تصویب کند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
انشاالله کل رژیم صهیونسیتی استعفا دهند و رژیم نابود شود
مردک نژاد پرست انشاالله به درک واصل بشه
این وزیربی رحم خیلی غلط می کند.
این وزیر بخوبی میداند حماس اگر خلع سلاح نشود هرآتش بسی اشتباه است!!!
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.