قیمت دلار و طلا و سکه در لحظه تحلیف ترامپ

بازار طلا و سکه در لحظه تحلیف دونالد ترامپ برای آغاز دویمن دوره ریاست جمهوری آمریکا، به رنگ سبز باقی ماند؛ نرخ دلار نیز به کانال ۸۰ هزارتومان بازگشت.
کد خبر: ۱۲۸۴۳۸۸
|
۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۵ 20 January 2025
|
9140 بازدید
|
۲

نرخ طلا و سکه صبح امروز با افزایش یکدست قیمت‌ها در بازار همراه شد و این افزایش تا عصر نیز با شیب ملایم تری ادامه داشت؛ به طوریکه نرخ سکه امامی با ۴۵۰ هزار تومان افزایش به ۵۶ میلیون و ۵۲۰ هزار تومان رسید. نرخ طلا ۱۸ عیار با افزایش  قیمت در بازار به‌روز‌رسانی شد. نرخ دلار به نقل از سایت شبکه اطلاع رسانی طلا، سکه و ارز، ۸۰/۸۸۰ تومان معامله شد.

به گزارش «تابناک»، در بازار نرخ هر گرم طلای ۱۸ عیار با ۴۳ هزار تومان افزایش و با نرخ پنج میلیون و ۲۹۰ هزار تومان در بازار طلا معامله شد. سکه امامی با ۴۵۰ هزار تومان افزایش به ۵۶ میلیون و ۵۲۰ هزار تومان قیمت گذاری شد. سکه بهار آزادی با ۲۶۵ هزار تومان افزایش به ۵۴ میلیون و ۳۸۵  هزار تومان رسید. نرخ نیم سکه و ربع سکه به ترتیب ۳۱ میلیون و ۳۶۰ هزار تومان و ۱۷ میلیون و ۳۴۰ هزار تومان در تابلو اعلان قیمت‌ها نمایان شد.

قیمت طلا و انواع سکه را در جدول زیر مشاهده می کنید.


نرخ دلار در بازار ارز

نرخ دلار به نقل از سایت شبکه اطلاع رسانی طلا، سکه و ارز، ۸۰/۸۸۰ تومان معامله شد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Canada
|
۲۱:۲۳ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۱
ترامپ گفت که صلح آورنده هست. قیمت دلار ربطی به او نخواهد داشت. بلکه این اقتصاد ایران هست که هر روز قیمت دلار را بالا می برد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۱۰ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۱
چقدر این دلال ها مفت خور هستند.
هزاران کیلومتر اون طرفتر یک آدم دوپا رئیس جمهور میشه
اینا دلار رو میبرن بالا؟
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟