باز هم سانحه برای یک هواپیمای مسافربری در آمریکا

به گفته مقامات آمریکایی در نتیجه آتش گرفتن موتور و بال یک هواپیمای مسافربری در فرودگاه جرج بوش واقع در هیوستون، پرواز این هواپیما لغو و مسافران مجبور به تخلیه اضطراری شدند.
کد خبر: ۱۲۸۶۶۹۱
|
۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۱:۴۰ 03 February 2025
|
511 بازدید

شبکه فاکس ۲۶ اعلام کرد، اداره دولتی هوانوردی آمریکا اعلام کرد: خدمه پرواز ۱۳۸۲ هواپیمایی یونایتد حدود ساعت ۸:۳۵ (به وقت محلی) صبح یکشنبه مجبور شدند به دلیل نقص فنی در موتور، پرواز خود را از فرودگاه بین المللی جرج بوش متوقف کنند.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، تصاویر منتشر شده در رسانه های آمریکا نشان می دهد که بال هواپیمای یونایتد ایرلاینز آتش گرفته است.

در این ویدئو صدای یک مهماندار به گوش می رسد که از مسافران می خواهد روی صندلی های خود بمانند.

یک مسافر در پاسخ می گوید: نه، آتش سوزی رخ داده است!

به گفته سازمان آتش نشانی هیوستون، مسافران مجبور شده اند از پله ها و سرسره نجات برای پیاده شدن از هواپیما استفاده کنند.

هیچ جراحتی در میان مسافران گزارش نشده است.

این هواپیمای ایرباس ای ۳۱۹ قرار بود به مقصد فرودگاه لاگواردیا در نیویورک پرواز کند.

به گفته مقامات، هنگام وقوع حادثه ۱۰۴ مسافر و پنج خدمه در هواپیما حضور داشتند.

گفتنی است، رسانه‌های آمریکایی بامداد شنبه گزارش دادند، یک هواپیمای خصوصی کوچک در شهر فیلادلفیا در ایالت پنسیلوانیا سقوط کرد و ۶ سرنشین آن کشته شدند.

این حادثه چند روز پس از آن رخ داد که یک هواپیمای مسافربری و یک بالگرد نظامی چهارشنبه شب در آسمان واشنگتن برخورد کرده و ۶۷ نفر کشته شدند.

این حادثه مرگبارترین سانحه هوایی در آمریکا در ربع قرن است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟