آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
6بازدید

جلسه دستمزد کارگران به کجا رسید؟

علی‌رغم ارائه اطلاعات، هنوز هیچ عددی به‌عنوان سبد معیشت کارگران مشخص و اعلام نشده است.

جلسه دستمزد کارگران به کجا رسید؟
جلسه دستمزد کارگران به کجا رسید؟

تعیین رقم سبد معیشت کارگران همچنان در حال بررسی است. شورای عالی کار با توجه به شرایط اقتصادی و تورم، در حال ارزیابی هزینه‌های زندگی است تا رقم مناسبی برای سبد معیشت تعیین کند. این تصمیم به‌زودی اعلام خواهد شد.

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، رئیس کمیته دستمزد شورای عالی کار اعلام کرد که در جلسه امروز کمیته مزد، رقم نهایی سبد معیشت کارگران تعیین نشد و بررسی‌ها برای مشخص کردن این شاخص همچنان ادامه دارد.

وی توضیح داد که در این نشست، مبانی محاسبه جدول سبد معیشت خانوار کارگران ایرانی ارائه شد و وزارت کار اوراقی را میان اعضا توزیع کرد که شامل آمار نفوس و مسکن، نرخ تورم و سبد غذایی جدید مصوب سال ۱۴۰۳ وزارت بهداشت بود.

با وجود ارائه این داده‌ها، هنوز رقمی به‌عنوان سبد معیشت کارگران تعیین و اعلام نشده است. اما گروه‌های تخصصی، بر اساس اطلاعات ارائه‌شده، بررسی‌های خود را آغاز خواهند کرد تا در جلسه بعدی که در تاریخ ۲۹ بهمن برگزار می‌شود، نظرات و داده‌های تکمیلی خود را ارائه دهند.

این در حالی است که تعیین دقیق رقم سبد معیشت یکی از مهم‌ترین مباحث در مذاکرات تعیین حداقل دستمزد کارگران برای سال آینده محسوب می‌شود و هرگونه تأخیر در این روند، نگرانی‌هایی را در میان جامعه کارگری ایجاد کرده است. اکنون باید دید که در جلسات آتی، چه تصمیماتی در این زمینه اتخاذ خواهد شد و آیا دولت و کارفرمایان به توافقی منصفانه برای معیشت کارگران خواهند رسید یا نه.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۳/۱۱/۱۶ ۱۱:۳۱

در اینده نزدیک روزی یک دلار

ناشناس۱۴۰۳/۱۱/۱۶ ۰۸:۴۵

رئیس جمهور وام مسکن ۸۰۰ کن ما نداریم بخدا

ناشناس۱۴۰۳/۱۱/۱۶ ۰۸:۳۴

این خیمه شب بازی ادامه داره تا اینکه 28 اسفند ماه یکباره رقم دستمزد اعلام میشه

ناشناس۱۴۰۳/۱۱/۱۶ ۱۳:۴۹

دقیقه ۹۰ اعلام میکنن که کسی جای اعتراض نداشته باشه رقم از قبل معلوم کردن اینا سیاه بازیه

ناشناس۱۴۰۳/۱۱/۱۶ ۰۷:۵۶

حالا زوده انشالا 29 اسفند ساعت 12 شب

علی۱۴۰۳/۱۱/۱۶ ۰۸:۲۳

شکمه سیر خبر از گشنه نداره.هر وقت کارگرها با هم متحد شدن همه چیز حل میشه

وطنم پاره تنم۱۴۰۳/۱۱/۱۶ ۰۷:۱۰

عجله نکنید زنگ تفريح

ناشناس۱۴۰۳/۱۱/۱۶ ۰۳:۱۰

کارگران محترم دقت کنند اینکه تورم مثلا 35 درصد شده این 35 درصد با افزایش حقوق 20 درصد شده 35 درصد. اگه شما بخواین حقوقتون 40 درصد افزایش پیدا کنه اونوقت نرخ تورم میشه 70 درصد و قدرت خرید شما پایینتر میاد. در واقع یکی از عوامل اصلی تورم زا همین افزایش حقوق قانون کار هست.

ناشناس۱۴۰۳/۱۱/۱۹ ۱۱:۳۳

!!!جدی میفرمایید؟؟
پس علت تورم ، حقوق کارگران و کارمندان هست‌‌‌...

ناشناس۱۴۰۳/۱۱/۱۶ ۰۷:۵۸

تاجایی که مادیدیم وشنیدیم تحریمهاوگرانی طلاودلارباعث تورم شده ومیشه نه حقوق کارگر

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.