آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
3بازدید

تردد موتورسوران در جشن انقلاب ممنوع

معاون پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به آغاز محدودیت‌های ترافیکی برای برگزاری جشن انقلاب اسلامی گفت: موتورسواران حق ورود به محل‌های تعیین شده به عنوان محدودیت ترافیکی را ندارند.

تردد موتورسوران در جشن انقلاب ممنوع

سرهنگ فیروز کشیر، معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ درباره آخرین وضعیت و توصیه‌های ترافیکی پلیس راهور تهران بزرگ در جشن با شکوه پیروزی انقلاب اسلامی اظهار داشت: ما محدودیت‌های ترافیکی را از ساعت ۶:۳۰ دقیقه صبح امروز آغاز کردیم و از راهپیمایان درخواست داریم همکاری لازم را با پلیس داشته باشند و برای بهتر برگزار شدن مراسم تعامل با پلیس راهور فراموش نشود.

به گزارش تابناک به نقل از مهر، وی افزود: به هیچ عنوان موتورسواران حق ورود به محل‌های تعیین شده به عنوان محدودیت ترافیکی را ندارند و در صورت بی توجهی همکاران ما برخوردهای لازم را انجام خواهند داد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.