وزیر امور خارجه:اعتماد به مذاکره نداریم

وزیر امور خارجه گفت: آمریکا در برجام بدعهدی کرد و اعتماد به مذاکره نداریم و تحت فشار و زور به هیچ وجه مذاکره نخواهیم کرد‌.
کد خبر: ۱۲۸۸۰۴۴
|
۲۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۹ 10 February 2025
|
2096 بازدید

وزیر امور خارجه:اعتماد به مذاکره نداریم

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، عباس عراقچی در مراسم سخنرانی راهپیمایی ۲۲ بهمن همدان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب به ویژه شهدای همدان و با گرامیداشت یاد و خاطره پیروزی انقلاب اسلا‌می اظهار داشت: از حضور مردم در این راهپیمایی و در سرمای ۱۸ درجه زیر صفر واقعا ستودنی و شایسته قدردانی است.

وی با بیان اینکه مردم هیچ‌گاه انقلاب را رها نخواهند کرد و پای کار جمهوری اسلامی ایستاده‌اند و خواهند ایستاد، افزود: مردم ایران در ۴۶ سال پیش علیه نظام فاسد به پیروزی رسیدند.

عراقچی با بیان اینکه مردم در هیچ شرایطی ایران را تنها نمی‌گذارند، تصریح کرد: اتکا ما مردم است چرا که استقلال کشور را تامین میکنند و تلاش داریم تمام قدر خدمت مردم باشیم.

وزیر امور خارجه با بیان اینکه مردم ایران قدرت ایستادگی در برابر تمام ابرقدرت‌ها را دارند، ادامه داد: بعد از انقلاب اسلامی اولین و مهمترین اصل سیاست خارجی ما "نه شرقی و نه غربی" بوده است که هیچ سفیر خارجی جرأت نکند بداخلاقی کند و به مقامات کشور امر و نهی کند.

وی با بیان اینکه "نه شرقی و نه غربی" به معنای عدم اتکا و وابستگی به کشور‌های بزرگ است و این اصلی مسلم سیاست خارجی ماست، گفت: آمریکا در برجام بدعهدی کرد و اعتماد به مذاکره نداریم. اجازه نخواهیم داد کسی از طریق تهدید و تحریم اراده خود را بر مردم ایران تحمیل کند.

عراقچی با بیان اینکه منظور مذاکره ترامپ و آمریکا مذاکره تسلیم است، اما ملت ایران هرگز زیر بار تسلیم نخواهد رفت، گفت: ترامپ به سیاست فشار حداکثری علیه مردم ایران بازگشته است. ترامپ در حالی سندی را امضا می‌کند تا بزرگترین فشار را بر ملت ایران وارد کند ولی همزمان برای فریبکاری ازمذاکره و آمادگی برای مذاکره حرف می‌زند.

وی با طرح این سئوال که چرا باید تحت فشار با آمریکا مذاکره کنیم؟ کدام انسان آزاده‌ای قبول می‌کند تحت فشار و زور وارد مذاکره شود؟، گفت: مسئولان به پشتوانه قدرت مردم و رهبری داهیانه مقام معظم رهبری جلوی استکبار ایستاده‌اند و خواهند ایستاد.

عراقچی با بیان اینکه این روز‌ها شاهد جشن پیروزی مردم غزه هستیم، گفت: مردم غزه ۱۵ ماه مقاومت کردند و شاهد نسل کشی اسرائیل بودند ولی مقاومت خود را نشکستند، دشمنان به اهداف خود نرسیدند.

وی با اشاره به دیدار با اعضای حماس گفت: مردم غزه این منطقه را ترک نخواهند کرد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
آخرین اخبار