آخرین خبرترامپ: اسم من روی برگه رای نبود
7بازدید

پاسخ تندوتیز وزارت نفت علیه وزارت نیرو

وزارت نفت در واکنش به اطلاعیه توانیر که اعلام کرده بود قطعی برق بخاطر وقفه در توزیع سوخت رخ داده است می‌گوید، به وظایف خود در قبال تأمین پایدار انرژی عمل کرده است.

پاسخ تندوتیز وزارت نفت علیه وزارت نیرو

در پی انتشار توضیحات توانیر درباره قطعی روز گذشته برق ، رسانه وزارت نفت نوشت : برنامه‌ریزی صحیح در مصرف سوخت از سوی نیروگاه‌ها، نقش کلیدی در جلوگیری از مشکلات احتمالی در تولید برق دارد.

به گزارش تابناک به نقل از همشهری آنلاین، آمارها نشان می‌دهد مدیریت صحیح سبد سوخت می‌توانست از مشکلات اخیر جلوگیری کند اما وزارت نیرو به جای تمرکز بر سیاست‌گذاری صحیح، تلاش دارد با فرافکنی، کمبودگاز را عامل اصلی خاموشی‌ها جلوه دهد.

این درحالی است که با وجود افزایش بی‌سابقه مصرف گاز در دی و بهمن‌ امسال که در برخی روزها رکورد ۶۸۱ میلیون مترمکعب در روز را ثبت کرد، شبکه گازرسانی کشور پایدار باقی ماند و گاز مورد نیاز نیروگاه‌ها مطابق تکالیف بالادستی تحویل شد.

در اوایل مرداد امسال، نیروگاه‌ها مکلف به مصرف روزانه ۴۰ میلیون لیتر نفت‌کوره شدند در حالی است که مصرف واقعی در نیروگاه‌ها به‌طور میانگین ۲۴ میلیون لیتر در روز بوده است.

طبق آمار رسمی، مقدار تحویل سوخت مایع به نیروگاه‌ها نیز در بهمن‌ ۸۶ میلیون لیتر در روز بوده که ۲۴ درصد بیشتر از سال گذشته است.

مدیریت تأمین برق در کشور وابسته به تنظیم صحیح سبد سوخت نیروگاه‌هاست.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۳/۱۱/۲۴ ۱۲:۴۸

این نشون میده هیچوفاقی وجود نداره .اصلا چه فرقی داره تقصیر کی بوده مگه اعضای دولت انقدر از هم جدا باید باشند؟

ناشناس۱۴۰۳/۱۱/۲۴ ۱۲:۳۰

کی بو کی بود من نبودم شروع شد

ناشناس۱۴۰۳/۱۱/۲۴ ۱۲:۲۹

اینقدر پاسخش تند بود که برق ما موقتا وصل شد

ناشناس۱۴۰۳/۱۱/۲۴ ۱۲:۲۲

وزارت نیرو چهل درصد افت شبکه رو بخاطر فرسودگی درست کنه و جاهایی رو که برقشون رو مجانی کرده پولشو بگیره مشکلش حله

محسن سرابی۱۴۰۳/۱۱/۲۴ ۱۲:۲۰

آقای پزشکیان مردم شمارا مسئول ودرمانده ازپاسخ میدانند
وزیری که محاسباتش غلط بوده (به اقرار وزارت نفت )درکابینه شما حضوردارد

ناشناس۱۴۰۳/۱۱/۲۴ ۱۲:۱۳

وقتی ریس جمهور مملکت نظارتی بر عملکرد وزرا نداره و از اونها توضیح نمی خواهد چه انتظاری از وزرا داریم . بیچاره مردم که دارند له میشوند و کسی صدای این مردم نجیب رو نمیشنوه و کاری براشون نمی کنه . مطمئنا هر کسی مسئولتی در این کشور داره و مقام و منصبی برای خودش درست کرده در هر لباس و جایگاهیی ..... روزی باید جوابش رو بده و از مردم در پیشگاه خدا رضایت بخواهد .........

ناشناس۱۴۰۳/۱۱/۲۴ ۱۲:۰۹

مانند همیشه مردم مقصر هستند که هنوز زنده هستند و برق و گاز و ... مصرف می کنند شماها راحت باشید

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.