قول دولت برای جبران خسارت صنایع از محدودیت گاز و برق

عارف: کالاهای اساسی به وفور تأمین شده است

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به برنامه‌های جدی نظارتی دولت چهاردهم و ستاد تنظیم بازار با توجه به نزدیک شدن به ایام ماه مبارک رمضان و عید باستانی نوروز، تصریح کرد: ستاد تنظیم بازار و دستگاه‌های نظارتی با تلاش مضاعف و تشدید فعالیت‌های نظارتی با انسجام، هماهنگی و تقسیم کار اقدامات نظارتی خود را برای آرامش بازار با جدیت دنبال می‌کنند.
کد خبر: ۱۲۸۹۱۸۵
|
۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۷ 16 February 2025
|
2177 بازدید
|
۴

به گزارش «تابناک» به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، محمدرضا عارف شامگاه یکشنبه در جلسه ستاد تنظیم بازار با تاکید بر اینکه راهبرد دولت چهاردهم و دغدغه رئیس‌جمهور حل مسائل اقتصادی و معیشتی مردم است، افزود: در برنامه‌های اصلاح ساختار اقتصادی و نظارت بر روند قیمت‌ها معیشت مردم به ویژه اقشار آسیب پذیر به خوبی دیده شده است.

وی با اشاره به گزارش وزارت جهاد کشاورزی در خصوص اقدامات و برنامه‌ریزی برای تامین و عرضه فراورده‌های پروتئینی، کالاهای اساسی و اقلام مورد نیاز مردم در ماه مبارک رمضان خاطرنشان کرد: کالاهای اساسی مردم به وفور و با قیمت مصوب تنظیم بازار تامین شده است.

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین گفت: دبیرخانه ستاد تنظیم بازار با برگزاری جلسات کمیته‌های مختلف به طور جدی فعال شده است و باید ستاد تنظیم بازار به مرحله‌ای برسد که پس از ثبات قیمت‌ها و برخورد با محتکرین و سودجویان به سمت سیاست گذاری و تنظیم گری و ارائه راهکارهای حل مسائل بخش تولید و صنعت حرکت کند. 

عارف ادامه داد: نظارت بر بازار و مهار قیمت‌ها دو رکن اساسی ستاد تنظیم بازار است که در این راستا دولت ابزارها و ظرفیت‌های بسیار بالایی برای نظارت در بازار دارد و باید بیش از گذشته دستگاه‌ها فعال و هماهنگ شوند.

وی با تاکید بر اینکه محتکرین و برهم زنندگان بازار و دلالان و واسطه‌ها از مهم‌ترین عوامل برهم زدن آرامش بازار و سوداگری هستند، تصریح کرد: اقدامات جدی وزارتخانه‌های صمت و جهاد کشاورزی برای اصلاح روند کنونی توزیع کالاهای مصرفی مردم برای حذف دلالان به ویژه در اقلام غذایی آغاز شده است و با جدیت در این دولت دنبال می‌شود.

تفویض اختیار به وزارت جهاد کشاورزی برای ایجاد محدودیت در صادرات اقلام کشاورزی

غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی نیز در این جلسه با اشاره به هماهنگی بالای دستگاه‌های نظارتی و وزارتخانه های جهاد کشاورزی و صنعت و معدن و تجارت برای نظارت و برخورد با محتکرین و سودجویان گفت: اجازه نمی‌دهیم عده‌ای سودجو به مردم، دولت و بازار فشاری وارد کنند و آرامش اقتصادی مردم را به هم بزنند و علاوه براین برخوردهای نظارتی به گونه‌ای برنامه‌ریزی و اقدام شده است که نیازها و کالاهای مصرفی مردم به ویژه محصولات پروتئینی و کشاورزی به بازار سرازیر شود.

در این جلسه که وزرای صنعت معدن تجارت، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، دادگستری و جهاد کشاورزی، رئیس کل بانک مرکزی، دبیر هیات دولت و مسئولان دستگاه‌های مربوطه حضور داشتند، مقرر شد به وزارت جهاد کشاورزی اختیارات لازم برای تسهیل واردات و ایجاد محدودیت در صادرات برخی اقلام کشاورزی که در روزهای اخیر افزایش قیمت داشته‌اند، تفویض شود.

بسته حمایتی جبران خسارت صنایع از محدودیت گاز و برق

در ادامه این جلسه پس از گزارش وزارتخانه‌های نفت، نیرو و صنعت و معدن و تجارت در خصوص چگونگی رفع مشکل ناترازی انرژی بخش تولید و همچنین عدم النفع‌های ناشی از محدودیت‌های گاز و برق صنعت در سال ۱۴۰۲ و پیش‌بینی‌های انجام شده برای سال جاری، یک بسته حمایتی به منظور کاهش خسارات و جبران عدم النفع صنایع در قالب محورهای مختلف ارائه شد.

همچنین در این جلسه که به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار شد، گزارش تامین و تدارک دارو در کشور توسط سازمان غذا و دارو ارائه شد و عارف با اشاره به اهمیت بحث بهداشت درمان و سلامت مردم در دولت چهاردهم و تاکیدات رئیس جمهور در حوزه سلامت و درمان تاکید شد، تغییرات قیمت‌ها در حوزه دارو با جدیت مدیریت و مراقبت شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Germany
|
۰۱:۲۹ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۹
به چه قیمت؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۹
صلی علی سترکه چشم حسود بترکه
واقعا اقلام واجناس و دارو به وفور و ارزان در دسترس عموم است مثلا سیب زمینی
ناشناس
|
Romania
|
۱۱:۲۷ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۹
عارف: کالاهای اساسی به وفور تأمین شده است
بقدری زیاد شده که دیگر مردم توان خرید ندارن
جناب عارف ای کاش هنوز نماینده مجلس بودی سال به سال حرف نمیزدی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۰ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۹
عارف .و این دولت ضد قشر حقوق بگیر کارگر و کارمند و. بازنشسته است، این دولت در این مدت نشان داد که بنای نابودی کامل اقشار ضعیف جامعه را دارد و هیچ برنامه ای مو.ثر برای حمایت از اقشار آُسپ پذیر ندارد؟ متاسفانه
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟