آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
12بازدید

کلاهبرداری ۴۲۰ میلیون تومانی رمال مجازی

رئیس پلیس فتا استان کردستان از دستگیری کلاهبرداری که از طریق ایجاد صفحه رمالی در فضای مجازی مبلغ ۴ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال کلاهبرداری کرده بود، خبر داد.

کلاهبرداری ۴۲۰ میلیون تومانی رمال مجازی

سرهنگ فیض الله منصوری صبح پنج شنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: در پی شکایت تعدادی از شهروندان مبنی بر کلاهبرداری از آنها، بررسی موضوع در دستور کار مأموران پلیس فتا استان قرار گرفت.

به گزارش «تابناک»، وی افزود: در تحقیقات مأموران و اخذ اظهارات شکات مشخص شد متهم با ایجاد یک صفحه رمالی در فضای مجازی اعتماد شکات را جلب کرده و با شیوه و شگردهای متقلبانه مبلغ ۴ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال از آنها کلاهبرداری کرده است.

رئیس پلیس فتا استان با بیان اینکه مأموران با اقدامات تخصصی مخفیگاه متهم را در یکی از استان‌های همجوار شناسایی و او را با هماهنگی قضائی دستگیر کردند، خاطرنشان کرد: متهم در تحقیقات پلیسی به ۳ فقره کلاهبرداری اعتراف و به همراه پرونده در اختیار مراجع قضائی قرار گرفت.

سرهنگ منصوری از هموطنان خواست هشدارهای پلیس فتا را جدی گرفته و در صورت برخورد با هرگونه مورد مشکوک یا مجرمانه آن را از طریق وب سایت پلیس فتا و یا با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ با کارشناسان پلیس فتا در میان بگذارند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۳/۱۲/۰۲ ۲۰:۵۹

از اینا زیادن

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.