ماکرون حملات اسرائیل به غزه را محکوم کرد

رئیس جمهوری فرانسه ازسرگیری حملات رژیم صهیونیستی به غزه را محکوم کرد.
کد خبر: ۱۲۹۵۱۹۷
|
۳۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۵ 20 March 2025
|
2121 بازدید

ماکرون حملات اسرائیل به غزه را محکوم کرد

به گزارش تابناک به نقل از شبکه الجزیره، «امانوئل ماکرون»، رئیس‌جمهور فرانسه، با انتقاد از سرگیری حملات اسرائیل به غزه، آن را محکوم کرد.

رئیس جمهوری فرانسه این اظهارات را در گفت و گوی تلفنی با محمد بن سلمان ولیعهد عربستان گفته است.

وی تأکید کرد: بازگشت به آتش‌بس یک ضرورت است، زیرا این اقدام برای آزادسازی تمامی اسیران اسرائیلی و حفاظت از غیرنظامیان حیاتی خواهد بود.

رئیس‌جمهور فرانسه همچنین از همکاری با ولیعهد سعودی برای ریاست مشترک کنفرانسی درباره راه‌حل دو دولتی خبر داد.

وی همچنین از تلاش‌های عربستان و کشور‌های عربی در رابطه با غزه حمایت و حملات مجدد اسرائیل به این منطقه را محکوم کرد.

ماکرون تأکید کرد که شراکت استراتژیک فرانسه و عربستان، به تقویت امنیت و صلح در منطقه کمک می‌کند.

رئیس جمهوری فرانسه همچنین از آنچه وی ابتکار عمل بن سلمان برای برگزاری مذاکرات درباره اوکراین در جده نامید، استقبال کرد.

وزیر خارجه انگلیس: از حمله به مقر سازمان ملل در غزه شوکه شدم

دیوید لامی، وزیر امور خارجه انگلیس نیز اعلام کرد که از هدف قرار گرفتن یک مجموعه وابسته به سازمان ملل در غزه شوکه شده است.

وی تأکید کرد که باید تحقیقی درباره این حمله انجام شود و عاملان این اقدام مورد بازخواست قرار گیرند.

سخنان لامی درحالی صورت می‌گیرد که عاملان این اقدام سران صهیونیست هستند که از حمایت همه جانبه دولت لندن برخوردار هستند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
کدام دولت عملکرد بهتری داشته است؟