آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

رئیس کمیسیون اجتماعی:

سی سال به جای حل مشکلات شعار داده‎ایم

بررسی بندهای مربوط به استیفای حقوق جانبازان و شهدا و ایثارگران در برنامه پنجم سرشار از گلایه مندی نسبت به بی توجهی به آنها و خانواده‎هایشان بود.

به گزارش خبرآنلاین، علی لاریجانی در واکنش به گنجاندن عبارت «جانبازان معسر» در لایحه برنامه پنجم این عبارت را در شان جانبازان و ایثارگرایان ندانست و خواستار تغییر آن به «جانبازان نیازمند» شد.

سلیمان جعفرزاده رئیس کمیسیون اجتماعی نیز با بیان اینکه طی سی سال گذشته، به جای حل مشکلات جانبازان، شعار داده شده است، گفت: به جای ارائه یک پتو به خانواده شهدا، باید مشکلاتشان را در این سی سال حل می‎کردیم. سی سال است که در هر مراسمی از خانواده‌های شهدا و جانبازان تجلیل می‏کنیم اما هنوز آنها مشکل دارند و باید هنوز برای آن در برنامه‎هایمان راه‎های حل مشکل در نظر می‎گیریم.

وی افزود: خانواده شهدا به یک پتو نیاز ندارند که سالانه به آنها هدیه دهیم! آنها نیاز به حمایت‎های معنوی و مادی دارند تا ما اسطوره شهدای آنها را به نسل بعد معرفی کنیم.

جعفرزاده از جایگاه سربازان در دیگر کشورها یاد کرد و گفت: نمی‎خواستم بگویم اما همین امریکا هم به سربازانش بیشتر می‌ رسد. مسکن و دانشگاه رایگان به خودش و همسر و فرزندانش می‎دهد، اما ما بعد از سی سال هنوز حقوق آنها را هم درست پرداخت نمی‎کنیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.