اظهارات وزیر امور خارجه در بدو ورود به مسکو

وزیر خارجه ایران در بدو ورود به مسکو گفت: ما همیشه در بحث هسته‌ای با دوستان خود در روسیه و از گذشته تا حال، مشورت‌های نزدیک داشتیم و همواره با روسیه و چین صحبت و تبادل‌نظر داشتیم.
کد خبر: ۱۲۹۹۸۴۳
|
۲۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۳ 17 April 2025
|
3320 بازدید

سخنان عراقچی در بدو ورود به مسکو

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز پنجشنبه و در بدو ورود به مسکو، به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

عراقچی با بیان اینکه در سفر به مسکو، چند هدف مختلف را دنبال می‌کند، تصریح کرد: این سفری بود که از قبل و برای ارائه پیام مکتوب مقام معظم رهبری به رئیس‌جمهور روسیه تنظیم شده بود و در عین حال با تحولات اخیر و مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا مصادف شد.

او تصریح کرد: ما همیشه در بحث هسته‌ای با دوستان خود در روسیه و از گذشته تا حال، مشورت‌های نزدیک داشتیم و همواره با روسیه و چین صحبت و تبادل‌نظر داشتیم و سعی کردیم مواضع‌مان را تنظیم کنیم. الان فرصت مناسبی است که این کار با مقامات روسیه صورت گیرد.

وزیر خارجه ایران در ادامه گفت: روابط دوجانبه ما مسائل بسیار متنوعی را در برمی‌گیرد که ما هر بار یکدیگر را ملاقات می‌کنیم، موضوعات بسیاری برای صحبت داریم؛ پیگیری پروژه‌های اقتصادی و پیگیری بحث‌های سیاسی انشالله انجام خواهد شد و همچنین در خصوص منطقه غرب آسیا و تحولاتی که وجود دارد از جمله جنایات اسرائیل و تهدیدات منطقه‌ای و همچنین بحث اوکراین رایزنی می‌کنیم. موضوعات بسیار متنوعی وجود دارد که در این سفر مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

عراقچی بار دیگر تاکید کرد: ما همیشه با روسیه در موضوعات مختلف منطقه‌ای و بین‌المللی در حال مشورت بودیم و این بار هم همین موضوع صورت خواهد گرفت.

وزیر خارجه ایران در پاسخ به سوالی درباره تصویب معاهده جامع مشارکت راهبردی ایران و روسیه و نقش آن در ترسیم نقشه‌راه همکاری آینده بدون توجه به اراده قدرت‌های فرامنطقه‌ای، گفت: این یک معاهده بسیار مهم در روابط دو کشور است و سطح روابط ما را ارتقا می‌دهد. روابط ما یک روابط راهبردی بوده و الان هم این‌گونه است و با این معاهده یک شکل منظم و سازمان‌یافته‌ای را به خود می‌گیرد.

او با بیان اینکه «ما خوشحال هستیم که این معاهده در مجالس قانون‌گذاری روسیه مراحل خود را طی کرده و در ایران هم در حال طی شدن است»، گفت: شاخصه مهم این معاهده این است که یک نگاه راهبردی درازمدتی را به روابط ما می‌دهد و یک چشم‌انداز درازمدت را برای همکاری‌های دو کشور تضمین می‌کند و این اطمینان را ایجاد می‌کند که این روابط تحت تاثیر هیچ عاملی قرار نخواهد گرفت؛ مسائل و تحولاتی که رخ می‌دهد، به جای خود بین ما مشورت خواهد شد ولی نگاه ما به روابط با روسیه نگاه بلندمدت و درازمدت است و ابعاد مختلفی را در بر می‌گیرد و مسیر خود را با قوت ادامه می‌دهد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت