آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
2بازدید

سرتیپ اسرائیلی: واقعا احساس شکست می‌کنم

سرتیپ احتیاط «گال هرش» هماهنگ کننده عملیات اسرا و مفقودی در ارتش رژیم صهیونیستی در اولین گفتگوی مشروع خود اذعان کرد این دشوار‌‌ترین ماموریت طول حیاتم محسوب می‌شود و به شدت هم در آن احساس شکست می‌کنم.

سرتیپ اسرائیلی: واقعا احساس شکست می‌کنم

هماهنگ کننده امور اسرای جنگ در رژیم صهیونیستی در اولین گفتگوی خود اذعان کرد به شدت احساس شکست می‌کند.

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، سرتیپ احتیاط «گال هرش» هماهنگ کننده عملیات اسرا و مفقودی در ارتش رژیم صهیونیستی در اولین گفتگوی مشروع خود اذعان کرد این دشوار‌‌ترین ماموریت طول حیاتم محسوب می‌شود و به شدت هم در آن احساس شکست می‌کنم.=

هرش که با گدعون آلون روزنامه نگار اسرائیلی نویسنده کتاب  "طوفان سهمگین" که این روزها به بازار آمده گفتگو می‌کرد ، در این باره گفت: روز 8 اکتبر 2023 یعنی یک روز بعد از (عملیات طوفان الاقصی) بنا به درخواست بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این ماموریت را پذیرفته است، چون گزینه دیگری پیش روی خود نمی‌دید و وقتی نخست وزیر به من این ماموریت را می‌دهد، امکان رد آن وجود ندارد.

او در بخش دیگری از این گفتگو اعتراف کرد، در طول زندگی‌ام ماموریت‌های دشوار مختلفی را پشت سر گذاشته ام اما به طور حتم این دشوار‌‌ترین ماموریت زندگی شغلی من است، تا به امروز این حجم از دشواری‌ها را نه به چشم دیده و نه به گوش شنیده‌ام.

او در پاسخ به پرسش روزنامه نگار در رابطه با اینکه آیا در صورت ناکامی در بازگرداندن اسرا احساس شکست خواهد کرد، گفت، من هم‌اکنون هم احساس شکست می‌کنم، حتی اگر تمامی اسرا بازگردند و فقط یک اسیر باز نگردد باز هم احساس شکست خواهم کرد. من شبها خواب ندارم، استرس زیادی دارم.

 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۱۸ ۱۴:۵۴

انشالله خودتونم بمیرید خدا بدترین عذاب بهتون بده

Mhd۱۴۰۴/۰۳/۱۸ ۰۹:۵۰

اکثر افسران رژیم صهیونسیتی هستن شبیه ربات‌هایی که آموزش دیدن فقط بکشند.به صغیر و کبیر کسی رحم نکنم.

ایمان۱۴۰۴/۰۳/۱۸ ۰۹:۱۵

قاتلای جنایتکار آدمکش!انشا... ظلم کثیفتون بزودی بخودتون برمیگرده...ودل آدمهای آزاده شاد میشه...

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۱۸ ۰۸:۳۶

شکست اصلیتون تازه بعد از مرگه

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۱۸ ۰۸:۰۰

شما حیوانات وحشی یهودی متعفن این همه زن کودک بیگناه را قتل عام می کنید

مثل سگ هم می‌ترسید.اشغالهای عوضی توقع پیروزی دارید ؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.