آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
12بازدید

زیباکلام، براندازان را به رگبار بست!

زیباکلام گفت: ما هر قدر هم که گلایه و انتقاد داشته باشیم، الان در این شرایط که دارد به کشور حمله می‌شود، نمی‌توانیم ساکت باشیم یا اینکه از متجاوز حمایت کنیم.

زیباکلام، براندازان را به رگبار بست!

به گزارش تابناک به نقل از روزنامه ایران؛ صادق زیباکلام نوشت: نمی دانم وقتی به کشورمان تجاوز می‌شود، چگونه یک ایرانی مانند براندازان خارج نشین یا برخی سلطنت طلبان، می‌توانند در کنار متجاوز، رژیم اسرائیل و آمریکا قرار بگیرد؟

هر قدر هم که در حوزه سیاسی در داخل کشور اختلاف داشته باشیم، هر قدر هم که معترض باشیم و هر قدر که منتقد باشیم، در شرایطی که به تمامیت ارضی کشور تجاوز می‌شود، نمی‌توانیم آن کسی را که از متجاوز دفاع می‌کند و کنار آن می‌ایستد بفهمیم، چه رسد که از این کار او دفاع کنیم. کاری که متأسفانه برخی از ایرانی‌های خارج نشین می‌کنند.

ما هر قدر هم که گلایه و انتقاد داشته باشیم، الان در این شرایط که دارد به کشور حمله می‌شود، نمی‌توانیم ساکت باشیم یا اینکه از متجاوز حمایت کنیم. کسانی که درخارج از کشور خود را در کنار اسرائیل قرار دادند و از تجاوز این رژیم به ایران دفاع کردند، بسیار به سازمان مجاهدین خلق ( منافقین) شباهت دارند که در دوران جنگ تحمیلی به صدام حسین در عراق پیوستند.  

نفس اینکه من به وضع کشور انتقاد دارم، نمی‌تواند باعث شود از متجاوز دفاع کنم. حتی اگر گلایه‌ای داریم، حتی اگر خود را بخشی از اپوزیسیون می‌دانیم، اخلاق ملی ایجاب می‌کند که در روز حمله‌ یک دشمن خارجی، با هم، در کنار وطن بایستیم. ما می‌توانیم هزار اختلاف با هم داشته باشیم، اما نمی‌توانیم نسبت به خاک، هویت و سرزمین‌مان بی‌تفاوت باشیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۲۵ ۱۴:۱۴

کمی زیبا کلام شدی

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۲۵ ۱۲:۱۴

دقیقا .

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۲۵ ۱۱:۴۵

این حرفها را بچه من هم بلده بگه

h۱۴۰۴/۰۳/۲۵ ۱۱:۴۴

آفرین این حرف حق است. مهم نیست چه کسی آنرا گفته است.
بله ما در دفاع از وطن و میهن نباید اختلاف داشته باشیم.

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۲۵ ۰۸:۵۸

اونروز که آب به آسیاب دشمن میریختی باید به فکر چنین وضعی میفتادی

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۲۵ ۰۸:۵۱

ذات صهیونیست درست شدنی نیست ، به امید نابودی صهیونیست

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۲۵ ۰۸:۴۴

ایشون یک عمر درس سیاست خوند و آخرش هم چیزی از سیاست نفهمید !

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۲۵ ۰۸:۲۹

یاشاسین

محمد۱۴۰۴/۰۳/۲۵ ۰۸:۲۳

احسان بر شرفت مرد

علیجانی۱۴۰۴/۰۳/۲۵ ۰۸:۱۶

این را می گویند شعور

چوبین۱۴۰۴/۰۳/۲۵ ۰۸:۰۸

اگر در خارج از مرزها با دشمن نجنگیم باید در تهران و همدان و کرمانشاه با او بجنگیم.

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۲۵ ۰۸:۰۰

دقیقا

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۲۵ ۰۷:۵۹

ا این حرفا را هم بلدی

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۲۵ ۰۷:۴۹

اخلاق ملی یعنی چی؟

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۲۵ ۰۷:۴۷

درود بر آقای دکتر زیبا کلام

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۲۵ ۰۷:۳۳

آفرین به این موضع ایشان.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.