آخرین خبرطلا و سکه دوباره گران شدند؛ سکه امامی به ۲۶۵ میلیون تومان رسید
9بازدید
۴

تجارت خارجی متوقف نشد/ ترخیص کالاهای اساسی بدون وقفه ادامه دارد

آخرین وضعیت کالاهای اساسی اعلام شد

ترخیص بدون وقفه کالاهای اساسی، مواد اولیه تولید، تجهیزات دارویی و سایر اقلام ضروری، بیانگر آن است که سیستم گمرکی کشور دچار اختلال نشده و هماهنگ با سایر نهادهای اجرایی، در حال ایفای نقش کلیدی در تثبیت اقتصاد ملی است.

تجارت خارجی متوقف نشد/ ترخیص کالاهای اساسی بدون وقفه ادامه دارد

تجارت خارجی متوقف نشد/ ترخیص کالاهای اساسی بدون وقفه ادامه دارد

در پی تجاوزات هوایی رژیم اشغالگر قدس به مردم و با وجود تشدید تنش‌های جنگی در فضای کشور، بررسی ها نشان می دهد که روند فعالیت گمرکات در سراسر کشور بدون وقفه ادامه دارد.

به گزارش سرویس اقتصادی تابناک؛ گمرک به‌عنوان بخشی کلیدی در زنجیره تجارت خارجی کشور، با برنامه‌ریزی و دستورالعمل‌های اجرایی مشخص، تلاش کرده تا از بروز اخلال در روند ترخیص کالاها، به‌ویژه کالاهای اساسی و ضروری، جلوگیری کند.

اطلاعات دریافتی از عملکرد گمرکات اصلی کشور، نشان می‌دهد که فرآیندهای گمرکی در حال انجام است و کالاهای وارداتی به‌صورت روزانه در حال ترخیص هستند و هیچ گونه تاخیری مشاهده نمی شود. به گونه ای که برخی از اقدامات انجام‌شده طی روزهای اخیر، بر اساس ابلاغ فوری رئیس‌کل گمرک ایران، شامل موارد زیر است:

  • نظارت مستمر بر محوطه‌ها و انبارهای گمرکی؛

  • اولویت‌دهی به اظهارنامه‌های مرتبط با کالاهای اساسی و دارویی؛

  • ادامه فعالیت شبانه‌روزی در گمرکات بزرگ؛

  • و در دسترس بودن کامل مدیران برای پاسخ‌گویی و هماهنگی سریع.

هدف از این اقدامات، حفظ جریان ورود کالاهای اساسی و جلوگیری از ایجاد صف یا گلوگاه در مسیر تأمین نیازهای کشور است. به‌ویژه در مورد اقلامی مانند مواد غذایی و ضروری، دارو و تجهیزات بیمارستانی و ضروری، تلاش شده تا با ساده‌سازی فرآیندهای گمرکی و کاهش زمان تشریفات، ترخیص با حداکثر سرعت ممکن انجام شود. در کنار این موارد، زیرساخت‌های الکترونیکی گمرک نیز در حال پشتیبانی از فرآیندها هستند و بسیاری از خدمات گمرکی اکنون به‌صورت غیرحضوری انجام می‌شود که این موضوع، به کاهش مراجعات و تسریع کارها کمک کرده است.

با وجود شرایط خاص و جنگی در کشور، فعال بودن سامانه‌ها و تداوم عملیات اجرایی در گمرکات کشور، نشان می‌دهد که تجارت خارجی دچار وقفه نشده و کالاها در حال ورود به بازار داخلی هستند. گمرک ایران با تمرکز بر اولویت‌های فوری، در تلاش است تا زنجیره تأمین دچار اختلال نشود و فعالیت‌های اقتصادی کشور ادامه‌دار باشد.

بنابراین، در شرایطی که دشمنان کشور تلاش دارند با عملیات روانی، فضای اقتصادی کشور را بی‌ثبات جلوه دهند، عملکرد پیوسته و منظم گمرک جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از بخش های مهم تجارت خارجی، نشانه‌ای روشن از تاب‌آوری ساختار اجرایی کشور در برابر بحران‌هاست. 

 

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۳۱ ۲۰:۳۳

ای کاش این کارها رو قبل از وقوع جنگ انجام میدادید اونوقت برنج از کیسه ای 900 نمیشد کیسه ای 2ملیون و پونصد هزار تومن.
حتما باید ی شرایطی پیش بیاد بعد به خودتون بجنبید وگر نه هیچی براتون مهم نیست

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۲۸ ۱۷:۲۲

درود بر دولت و مجلس محترم باید با افردای که در این شرایط سوئ استفاده می کنند بشدت تمام برخورد قانونی شود با سپاس

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۲۷ ۱۵:۰۳

همه چیز متوقف شده

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۲۷ ۱۰:۴۵

قبل از بمباران تمام کالاها را از گمرکات تخلیه کنیم

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.