آخرین خبرآیت‌الله وحید خراسانی در بیمارستان‌ بستری شد
2بازدید

خاطره احمدتوکلی از اولین قبض آب در انگلیس

وی با بیان اینکه آنجا فقط از نفس کشیدن مالیات نمی‏گیرند، ادامه داد: مالیات به شکل مشخصی باید اخذ شود و از هر کس متناسب با مصرفش باید مالیات گرفت.

خبرآنلاین نوشت:

احمد توکلی در سخنان خود در جلسه مجلس شورای اسلامی راجع به مالیات ارزش افزوده ، به ذکر خاطره ای ای دوران تحصیل اش در انگلیس پرداخت و گفت:

به یاد دارم اولین قبض آب من در زمان تحصیل در انگلیس، دارای چهار بخش مالیاتی بود، از آب مصرفی و فاضلاب گرفته تا آب بارانی که روی پشت بام ریخته می‎شد و آبی که از ناودان وارد خیابان می‏شد.

وی با بیان اینکه آنجا فقط از نفس کشیدن مالیات نمی‏گیرند، ادامه داد: مالیات به شکل مشخصی باید اخذ شود و از هر کس متناسب با مصرفش باید مالیات گرفت.

به گفته رئیس مرکز پژوهش‎ها، مالیات بر مصرف الان در انگلیس 23 درصد است. اما آنها پایه‎های مالیاتی یعنی تعداد مالیات دهندگان را اضافه می‎کند نه میزان مالیات را. به این ترتیب بدون فشار بر جامعه، بار آن را بر مردم پخش می‏ کنند.

از نگاه وی، سالی یک درصد افزوده شدن مالیات چیزی نیست که نمایندگان آن را فشار مضاعف به مردم بدانند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.