جاسوس رژیم صهیونسیتی اعدام شد
قوه قضاییه اعلام کرد: حکم اعدام مجید مسیبی که به عنوان عامل سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی دستگیر و محاکمه شده بود به اجرا درآمد.

به گزارش تابناک به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه؛ قوه قضاییه اعلام کرد: حکم اعدام مجید مسیبی که به عنوان عامل سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی دستگیر و محاکمه شده بود به اجرا درآمد.
به گزارش از مرکز رسانه قوه قضاییه، مجید مسیبی، فرزند رجبعلی که با همکاری اطلاعاتی و جاسوسی به نفع رژیم صهیونیستی در حکم محاربه و افساد فی الارض بازداشت و محاکمه شده بود پس از طی فرآیند کامل آیین دادرسی کیفری و تایید و ابرام حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز به سزای اعمالش رسید و به دار مجازات آویخته شد.
براساس مستندات پرونده، نامبرده در طول همکاری با موساد تلاش داشته است اطلاعات طبقهبندی شده، برخی از مکانهای حساس کشور و همچنین مشخصات افراد مورد نظر را به موساد، سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی ارائه و در قبال آن پاداش (رمزارز) دریافت کند.
بنابر این گزارش، محکومعلیه، با سرپل موساد به نام «دیوید» در یکی از کشورهای حاشیه خلیج فارس ارتباط برقرار کرده و به صورت هفتگی و در یک بستر ارتباطی، گزارش کار خود را ارائه میکرده است.
پس از شناسایی و دستگیری محکومعلیه از سوی سربازان گمنام امام زمان (عج) و صدور کیفرخواست، جلسات رسیدگی به پرونده با حضور متهم و وکیل وی برگزار شد که با توجه به ادله و مستندات ارائه شده از سوی ضابط قضایی و اتقان آنها، اقاریر صریح متهم مبنی بر ارتباط با سرپل موساد به نام دیوید در یکی از کشورهای حاشیه خلیج فارس و ارتباطات مستمر وی با سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی، دادگاه انقلاب اصفهان مجید مسیبی را به اتهام محاربه و افساد فیالارض طریق همکاری و با دول متخاصم خارجی و جاسوسی به اعدام محکوم کرد.
پس از صدور حکم اولیه، پرونده جهت رسیدگی به فرجامخواهی به دیوان عالی کشور ارسال شد که با توجه به مستندات موجود، حکم دادگاه تایید و ابرام شد.
در نهایت با توجه به احکام صادره در دادگاه و طی تشریفات قانونی، محکومعلیه به دار مجازات آویخته و حکم اعدام وی اجرا شد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
لعنت خدا بر این جاسوس و دیگر جاسوسان امید بخدا همه دستگیر و بهمین سرنوشت دچار شوند
یک سگ نجس کمتر ممنون از قوه قضائیه
پس بقیه ایشون چی دست مریزاد
این جرثومه های فساد وطن فروش باید جنازه کثیفش آن انداخت جلو سگ بیشرف های حرامی
چرا اعدام کردین باید می بستینش به یکی از موشک ها میفرستادند اسرائیل. تا درس عبرتی باشه برای جاسوسان مرگ بر آمریکا و اسرائیل
سلام دستتون درد نکنه بقیه خائنین وطن فروشتن هم باید زودتر به دار آویخته شوند خیانت قابل بخشش نیست این حیوانات باید از بین بروند
خائن به وطن باید در ملاعام اعدام شود
دست مریزاد پاسداران حیدر
الان دیگه مرز ها باید کنترل شه محموله کولرها کنترل شه یا تعطیل
احسنت.
جاسوس ها و همکاران اسرائیل را باید دار زد.
جاسوسها را در میادین عمومی به دار مجازات بیاویزید !
به درک، یه سگ هار کمتر
همه افغانیا باید سریعا اخراج بشن. قانونی و غیرقانونی
شغل کولبری هم باید به طور کامل تعطیل بشه.
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.