آخرین خبرترامپ: اسم من روی برگه رای نبود
11بازدید

ترور زلنسکی در لهستان خنثی شد

به گفته رئیس سرویس امنیت اوکراین، قرار بود زلنسکی را در آوریل سال گذشته (2024) در لهستان ترور کنند که این تلاش، خنثی شد.

ترور زلنسکی در لهستان خنثی شد

سخنگوی وزارت کشور لهستان نیز اعلام کرد که توطئه برای ترور ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین مربوط به تاریخ ۱۷ آوریل سال گذشته میلادی است.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به نقل از پایگاه خبری euractiv، وی ادامه داد، افسران آژانس امنیت داخلی لهستان یکی از شهروندان این کشور را به اتهام دست داشتن در توطئه ترور زلنسکی دستگیر کردند.

افسران آژانس امنیت داخلی لهستان همچنین اعلام کردند که از فرد مظنون سلاح و مهمات غیرقانونی کشف و ضبط کرده‌اند.

سخنگوی وزارت کشور لهستان در بیانیه‌ای اعلام کرد: «فرد مظنون برای انجام ترور زلنسکی به جمع آوری یکسری اطلاعات درباره فرودگاهی که هواپیمای او در آنجا فرود آمد، مبادرت ورزیده بود.»

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۰۴/۰۳ ۱۱:۲۹

چرت و پرت های غربی هارو باور نکنید دیدیم برای حمله به اوکراین حتی سگ و گربه های روسیه رو تحریم کردن اما برای حمله ناگهانی اسرائیلی هیچ

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.