رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرهنگامه قاضیانی پشت شهاب حسینی درآمد؛ ماجرای جنجالی غیبت در مراسم ترانه علیدوستی!
18بازدید
۲

کیهان: نرم‌افزارهای هندی در ایران جاسوس‌اند

«بسیاری از نرم‌افزارهای هندی مورد استفاده در ایران، در واقع اسرائیلی هستند و حاوی درهای پشتی (Backdoors) هستند که داده‌ها را به صورت زنده به اسرائیل ارسال می‌کنند. این شامل اطلاعات حساسی مانند ثبت احوال، داده‌های گذرنامه، سیستم‌های فرودگاهی و موارد مشابه است. نگران‌کننده‌تر اینکه این نرم‌افزارها بعضا تجهیزات نظامی را مختل کرده و امکان عملیات کنترل از راه دور را فراهم می‌کنند.»

کیهان: نرم‌افزارهای هندی در ایران جاسوس‌اند

به گزارش تابناک به نقل از کیهان؛ این روزنامه در اخبار ویژه خود در مطلبی با عنوان  «نرم‌افزارهای نفوذ چگونه وارد کشور شده است؟» به درز اطلاعات امنیتی ایران از طریق نرم‌افزارهای هندی که در اصل اسرائیلی هستند، پرداخته است. 

کیهام در این مطلب آورده است: در دو دهه گذشته، هندی‌ها بر صنعت نرم‌افزار تسلط گسترده‌ای داشته‌اند. در نتیجه، کشورهای خلیج‌فارس و ایران به شدت به نرم‌افزارها و برنامه‌نویسان هندی گرایش پیدا کرده‌اند.  

پس از نفوذ موساد در ایران و تحقیقات بعدی با چین و روسیه، آشکار شد که برنامه‌نویسان هندی از طریق استارلینک ایلان ماسک با هند در ارتباط بوده‌اند. در نتیجه بررسی‌ها و بازداشت‌ها و بازجویی‌ها حقیقت شوک‌آوری را فاش کرده است. 

بسیاری از نرم‌افزارهای هندی مورد استفاده در ایران، در واقع اسرائیلی هستند و حاوی درهای پشتی (Backdoors) هستند که داده‌ها را به صورت زنده به اسرائیل ارسال می‌کنند. این شامل اطلاعات حساسی مانند ثبت احوال، داده‌های گذرنامه، سیستم‌های فرودگاهی و موارد مشابه است. 

نگران‌کننده‌تر اینکه این نرم‌افزارها بعضا تجهیزات نظامی را مختل کرده و امکان عملیات کنترل از راه دور را فراهم می‌کنند. نرم‌افزارهای مشابه آنچه در ایران استفاده می‌شود در کشورهای خلیج‌فارس- امارات، عربستان، قطر و کویت- استفاده می‌شود. این بدان معناست که ورود و خروج هر فردی به این کشورها تحت نظارت بوده و اطلاعات آن با اسرائیل به اشتراک گذاشته شده است. 

ایران این موضوع را افشا کرده و این افشاگری اکنون بحران بزرگی را در این کشورها ایجاد کرده است. تاکنون هند نسبت به این افشاگری‌ها واکنشی نشان نداده است. 

پیش از این بارها گفته شده بود که داده‌های مرکزی ثبت احوال، ثبت اسناد و دیجی کالا، اسنپ، پست و… به راحتی می‌تواند در دسترس دشمن قرار گیرد. 

 

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۰۴/۰۹ ۱۴:۰۱

ماشالاه به این همه منبع معتبر :))

ناشناس۱۴۰۴/۰۴/۰۹ ۰۹:۳۱

به همین دلیل علاوه بر اسراییل و آمریکا ، هند تنها کشوری بود که به مردم تهران هشدار خروج و تخلیه کامل شهر را داده بود

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.