آخرین خبردست رد روبیو بر سینه ترامپ زده شد
3بازدید
۰

پروازهای امارات به تهران تا هفته آینده متوقف می‌ماند

شرکت هواپیمایی امارات مستقر در دوبی، در جدیدترین به‌روزرسانی برنامه خود در روز سه‌شنبه، اعلام کرد پروازهایش از مبدا و به مقصد تهران، به دلایل عملیاتی متوقف می‌ماند.

پروازهای امارات به تهران تا هفته آینده متوقف می‌ماند

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ این شرکت هواپیمایی مستقر در دوبی، اعلام کرد پروازها از مبدا و به مقصد تهران، تا روز سه‌شنبه ۱۵ ژوئیه (۲۴ تیر) ازسرگرفته نخواهد شد و لغو پروازها شامل پروازهای سه‌شنبه هم می‌شود.

این توقف پرواز در حال حاضر محدود به پروازها میان دوبی و تهران است و شامل مقصدهای دیگر در ایران نمی‌شود. با این حال، مسافرانی که قصد دارند به شهرهایی مانند مشهد یا شیراز پرواز کنند، باید برنامه پرواز خود را برای دریافت اطلاعات بیشتر، با شرکت هواپیمایی امارات چک کنند.

پروازهای امارات به بغداد از اول ژوئیه (۱۰ تیر) و پروازها به بصره، از چهارشنبه دوم ژوئیه (۱۱ تیر) ازسرگرفته شد.

این شرکت هواپیمایی در زمان اعلام جدیدترین به‌روزرسانی پروازهایش، اعلام کرد فعالیتش با وجود اختلال در مسیرهای متعدد، طبق معمول در جریان است.

پروازهای امارات از فرودگاه بین‌المللی دوبی به امان در اردن و بیروت لبنان، تا ۲۲ ژوئن متوقف بود، اما پروازها به هر دو مقصد در ۲۳ ژوئن، ازسرگرفته شد.

بر اساس گزارش تایم اوت دوبی، سخنگوی امارات اخیرا گفت: ما بابت مشکلات به وجود آمده برای مشتریانمان پوزش می‌خواهیم و همچنان به رصد تحولات ادامه می‌دهیم. ایمنی مسافران، کارمندان و فعالیت ما همواره اولویت اصلی بوده است.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.