بهروزآذر: برادری با افغانستان پابرجاست، اما میزبانی ما تمام شد
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور گفت: خروج اتباع غیرمجاز افغانستانی از مرز دوغارون با حفظ کرامت انسانی در حال انجام است.

به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ زهرا بهروز آذر ظهر شنبه در جریان بازدید میدانی از روند خروج اتباع غیرمجاز افغانستانی از کشور در مرز دوغارون و در جمع خبرنگاران، با تأکید بر حفظ کرامت انسانی این افراد، گفت: متأسفانه شرایطی پیش آمده که دیگر امکان ادامه میزبانی از مهاجران غیرمجاز در ایران فراهم نیست، اما تلاش میکنیم تا این عزیزان در نهایت عزت و احترام خاک ایران را ترک کنند.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور با اشاره به خدمات ارائهشده در مرز دوغارون افزود: در سالهای گذشته ایران میزبان خواهران و برادران افغانستانی بوده و امروز نیز تمام تلاش ما این است که در واپسین ساعات حضورشان، در نهایت احترام با آنها وداع کنیم. همکاران ما در نیروهای نظامی، مرزبانی، فرمانداری، شهرداری و سایر نهادهای استانی با تمام توان در حال ارائه خدمات هستند.
وی با بیان اینکه در بازدید میدانی، مشکل خاصی در سمت ایران مشاهده نشده است، بیان کرد: حجم خروج اتباع در روزهای اخیر، به ویژه پس از تشدید حملات رژیم صهیونیستی، افزایش یافته بود اما اکنون شرایط به حالت طبیعیتری برگشته است. عمده مشکلات این عزیزان در سمت دیگر مرز و در کشور خودشان است که امیدواریم با همکاری خیرین افغانستانی و مسئولان محلی، تسهیل شود.
بهروز آذر درباره وضعیت کسانی که به صورت خودمعرف در حال خروج از کشور، گفت: ما از ادامه میزبانی معذوریم اما پیام ما این است که همچنان با مردم افغانستان احساس برادری و خواهری داریم و امیدواریم آنان با کمترین فشار و آسیب ممکن، مسیر بازگشت را طی کنند.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در پاسخ به نگرانیها پیرامون اموال باقیمانده مهاجران در ایران و عدم بازگرداندن ودیعههای اجاره توسط برخی مالکان، تصریح کرد: هیچ مشکلی در انتقال اثاثیه وجود ندارد؛ کامیونها در حال ترددند و هماهنگیهای لازم با مرز انجام شده تا وسایل با کمترین مداخله و بدون تفتیش خاص از مرز عبور کنند. در مورد وجوه پرداختی، اداره حقوقی کنسولگریهای ایران در افغانستان آمادگی کامل دارند تا با دریافت مستندات، چه در داخل و چه پس از خروج مهاجران، پیگیریهای حقوقی لازم را انجام دهد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
واقعا نمیدونم چی بگم یعنی تو کشورهای دیگه هم .مسئولینش همینقدر راحت میگن غیر مجاز غیر محاز یعنی کسی که دزدکی وارد کشور شده ومعلون نیست کی هست وچکارس وبه چه قصدی آمده ودر قوانین همه کشورهای دنیا مجرم است اونوقت ما باید از لین مجرمیت شرمنده باشیم که دزدوی امده اند تو کشور ما ومملکت دانا امن کرده اند
سلام آفرین خداقوت
کاش تمام مسولانی که روزی مرز را باز گذاشتن تا افاغنه وارد بشوند،از این خانم با شهامت وشجاع،مدیر خوب، درس یاد میگرفتن، بله دیگه میزبانی ما تمام شد،برگردید کشورتون،چون منابع ما کفاف جمعیت خودمان بیشتر نمیکنه،
خدا خیرتون بده، یه کار درست کرده باشید همین هست که افغانی ها رو بفرستید کشور خودشون ومملکت رو از زیر این فشار خارج کنید، امیدوارم مقطعی نباشه وهمشون برن
افغانهای بدون مجوز صد درصد باید از کشور اخراج شوند.
مجازهاشون ازغیرمجازها بدترن طلبکار ووقیح همه شون رو اخراج کنید
احسنت.دیگه بسه نزدیک نیم قرن مهمون نوازی. مهمون یه روز ،دو روز، سه روز یه قرن مگه مهمون داری میشه؟؟?والا بخدا ادم میترسه فردا ادعای صابخونه بودن کنن. ممنون از مسئولین بابت این کار درست
درود بر شما
برادری با افغانستان پابرجاست، اما میزبانی ما تمام شد
احسنت خیلی خوب گفتید
خدا قوت
رحمت شیر مادرت حرف حساب زدی .
چرا اینقدر دست ما بی نمکه
کدوم کشور تودنیا هفده میلیون مهاجربی سواد وفقیرروراه می ده ومنابع کشورش رو وراختیارخارجی ها می ذاره
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.