آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

شاگردان پيرواني حريف فولاد شدند

استيل‌آذين شکست را با پيروزي عوض کرد

دیدار تیم‌های فوتبال استیل آذین و نفت مسجد سلیمان از مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی در حالی با برتری تیم استیل آذین به پایان رسید که شاگردان پیروانی در پایان نیمه نخست با شکست به رختکن رفتند.

در ادامه دیدارهای مرحله یک هشتم نهایی رقابت‌های فوتبال جام حذفی باشگاه‌های کشور عصر امروز شنبه تیم‌های استیل آذین و نفت مسجد سلیمان برابر هم به میدان رفتند که در پایان این دیدار تیم فوتبال استیل آذین با نتیجه 2 بر یک به پیروزی دست یافت.

در این دیدار که با قضاوت شاهین حاج بابایی در ورزشگاه دستگردی برگزار شد، ایمان رضایی در دقیقه 32 گل برتری تیم نفت مسجد سلیمان را وارد دروازه تیم میزبان کرد اما در دقیقه 50 بازی محمد غلامی گل تساوی تیم استیل آذین را به ثمر رساند. در دقیقه 73هم علی بن محسن مدافع تیم نفت روی محمد غلامی خطای پنالتی انجام داد که این پنالتی توسط سیاوش اکبرپور به گل برتری استیل آذین تبدیل شد.

با این پیروزی تیم فوتبال استیل آذین در مرحله یک چهارم نهایی به مصاف تیم فولاد خوزستان می‌رود. تیم نفت مسجد سلیمان در مرحله گذشته این مسابقات برابر تیم مس در کرمان به پیروزی دست یافته است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.