آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
7بازدید

دستگیری دلال ارز در مرز شلمچه

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان خوزستان از شناسایی و دستگیری یکی از دلالان ارز غیرمجاز با بیش از ۵۴۰ هزار دینار عراقی در مرز شلمچه خبر داد.

دستگیری دلال ارز در مرز شلمچه

به گزارش تابناک و بنا بر اعلام پلیس سرهنگ سیروس دریکوند اظهار کرد: در راستای اجرای طرح تشدید برخورد با دلالان ارزی و افراد سودجو که اقدام به فروش ارز خارج از ضوابط و گرانفروشی می‌کردند، ماموران پلیس موفق شدند یکی از دلالان ارز غیرمجاز را در مرز شلمچه شناسایی و دستگیر کنند.

در روز شنبه ۱۱ مرداد، وی افزود: در بازرسی از این فرد، مبلغی معادل ۵۴۵ هزار دینار عراقی به ارزش تقریبی ۳۴۳ میلیون ریال و همچنین ۸۰۱ میلیون و ۷۰۰ هزار ریال وجه نقد ایرانی که حاصل از فروش غیرقانونی ارز بود، کشف و ضبط شد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی خوزستان با تاکید بر برخورد قاطع پلیس با اخلال‌گران اقتصادی، تصریح کرد: در این خصوص پرونده قضایی تشکیل و متهم برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شده است.

وی از شهروندان و زائران خواست برای انجام امور ارزی تنها به مراکز مجاز و صرافی‌های رسمی مراجعه و از معامله با افراد ناشناس و بدون مجوز پرهیز کنند. 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.