آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
6بازدید

سپهر حیدری از کشور خارج شد؛ مقصد، امارات!

«سپهر حیدری» بازیکن سابق پرسپولیس، اخیراً درگیر حواشی مالی متعددی شده است.

سپهر حیدری از کشور خارج شد؛ مقصد، امارات!

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم؛  براساس مسائل مطرح شده در برخی رسانه‌ها وی با ادعای توانایی برای انتقال بازیکنان فوتبال به لیگ‌های فوتبال کشور‌های حاشیه خلیج فارس، از چندین بازیکن جوان فوتبال مبالغی در حدود ۵۰۰ میلیون تومان از هر نفر دریافت کرده تا برای آنها در کشور‌های امارات و قطر تیم پیدا کند، اما پس از گذشت مدت‌ها پاسخگوی تماس‌های این بازیکنان نیست.

همچنین گفته شده حیدری از برخی از بازیکنان هم‌دوره خود مبالغی تا حدود ۳ میلیارد تومان دریافت کرده و به آنها وعده داده که در عرض چند ماه، ۲ برابر آن را به آنها برگرداند.

خبرها حاکی از این است که تا صبح امروز هیچ پرونده‌ای در پلیس آگاهی علیه این بازیکن تشکیل نشده است؛ البته احتمال دارد شکایتی در مرجع قضائی مطرح شده باشد، اما تا این لحظه دستوری برای ورود پلیس صادر نشده است.

از سوی دیگر، بنا بر پیگیری‌های انجام‌شده از منابع ذی‌ربط، سپهر حیدری مدتی پیش کشور را به مقصد امارات ترک کرده و تاکنون بازنگشته است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.