آخرین خبرخوشا به حال امیر قلعه‌نویی؛ یک سال فرصت بیشتر با قراردادی چرب‌تر!
10بازدید

اتهام سنگین کیهان به روزنامه جمهوری اسلامی!

جریان غربگرای داخل ایران به نیابت از روابط عمومی ارتش اسرائیل دست از انتشار و توزیع تحلیل‌های کم‌مایه با هدف تحقیر جبهه مقاومت و زیر سؤال بردن عملیات «طوفان‌الاقصی» برنمی‌دارد.

اتهام سنگین کیهان به روزنامه جمهوری اسلامی!

 به گزارش تابناک به نقل از کیهان؛ تازه‌ترین نمونه آن مربوط به سرمقاله یکی از روزنامه‌های صبح کشور[روزنامه جمهوری اسلامی] است که علی‌رغم نامش در مسیری خلاف جمهوری اسلامی گام برمی‌دارد.

این روزنامه مدعی شده است: «عملیات طوفان‌الاقصی یک اشتباه بود. ما از همان اولین لحظات دریافت خبر این عملیات بر این عقیده بودیم و اکنون که بیش از دو سال از انجام آن گذشته بر این باورمان راسخ‌تر شده‌ایم.» این روزنامه که ظاهراً حتی تاریخ شروع عملیات طوفان‌الاقصی را هم نمی‌داند و آن را 15 شهریور 1402(!) اعلام کرده است؛ تمامی جنایات آمریکا و اسرائیل در منطقه طی دو سال اخیر را به حساب عملیات طوفان‌الاقصی گذاشته و همه را «از عوارض منفی عملیات طوفان‌الاقصی» دانسته است.

نویسنده حتی به خود زحمت نداده تا نگاهی گذرا به شرایط پیش از عملیات «طوفان‌الاقصی» بیندازد و مثلاً ببیند رژیم صهیونیستی یک سال پیش از 7 اکتبر 2023 با خیال خام اینکه کار مقاومت فلسطین به پایان رسیده و اراضی اشغالی برای او امن شده است؛ اقدام به برگزاری رزمایش «ارابه‌های آتش» در قبرس کرد و در آن رزمایش نظامی جنگ با حزب‌الله لبنان و حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران را شبیه‌سازی کرد. در واقع حمله به لبنان و ایران بخش جدایی‌ناپذیری از برنامه رژیم صهیونیستی حتی پیش از عملیات طوفان‌الاقصی بود و اندیشکده‌های وابسته به ارتش رژیم صهیونیسیتی مانند «مؤسسه دادو» نیز آشکار از این هدف سخن می‌گفتند. با این حساب مجاهدان فلسطینی با انجام عملیات «طوفان‌الاقصی» محاسبات رژیم صهیونیستی را به هم ریختند و با جانفشانی خود، بار دیگر ارتش رژیم صهیونیستی را در اراضی اشغالی درگیر کردند و قوای آن را تحلیل دادند.


این روزنامه که سرمقاله خام و نسنجیده‌اش با استقبال رسانه‌های معاند خارج کشور و رسانه‌های عبری مواجه شده، ظاهراً حتی خبری از شرایط پس از عملیات طوفان‌الاقصی ندارد و یک‌بار هم اعتراف رسانه‌ها و چهره‌های صهیونیستی درباره موفقیت این عملیات به گوشش نخورده است. 

 جریان غربگرای داخلی و نشریات وابسته به آن در محتوای تولیدی خود قصد بازنمایی شکست از عملیات پیروزمندانه «طوفان‌الاقصی» برای افکار عمومی داخل ایران دارند. در حالی که می‌توان اظهارنظرها و گزارش‌های تحقیقی فراوانی از منابع اسرائیلی مشاهده کرد که در آن به شکست اسرائیل و پیروزی مقاومت فلسطین اصرار دارند؛ پادوهای اسرائیل در ایران سعی می‌کنند این شواهد را انکار کرده و به ایجاد تردید و شبهه در افکار عمومی بپردازند.

 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۰۷/۲۱ ۱۳:۲۹

صدآفرین به تیتر و مقاله و نویسنده روزنامه جمهوری اسلامی

ناشناس۱۴۰۴/۰۷/۲۱ ۱۳:۰۵

توروخدا دو دقیقه هم که شده تنگه هرمز رو ببندید، بخاطر کیهان.

ناشناس۱۴۰۴/۰۷/۲۱ ۱۰:۲۰

حرف روزنامه جمهوری درست است

ناشناس۱۴۰۴/۰۷/۲۱ ۰۹:۴۰

گروهی از افراد از واقعیت فاصله گرفته به ایده آل های خود پناه میبرند.
اگر واقعیت باب میلشان نباشد ، آن را انکار میکنند یا نادیده میگیرند.
این فاصله گرفتن از واقعیت بیرونی ، برای ایشان بعضا منافعی هم دارد اما بد به حال مردمی که باید نتایج اینگونه رفتار را تحمل کنند.

مسعود۱۴۰۴/۰۷/۲۱ ۰۹:۲۲

روزنامه کیهان خیلی ساده و واضح مفهوم پیروزی یا شکست در جنگ را توضیح دهد تا آگاه بشیم

ناشناس۱۴۰۴/۰۷/۲۱ ۱۱:۵۷

شما مطئمن باش تو ذل آفتاب هم باشی حاج حسین استدلال میاره واست که نصفه شبه

ناشناس۱۴۰۴/۰۷/۲۱ ۰۹:۰۱

بدجور حاج حسین در انزوا قرار گرفته . یکی یکی دارند مواضع خود را اعلام می کنند .

ناشناس۱۴۰۴/۰۷/۲۱ ۰۸:۲۸

کی کیهان میخونه حالا ؟

مجید۱۴۰۴/۰۷/۲۱ ۰۸:۲۲

مشت حسین همه را متهم میکنه . کی ایشون را

ناشناس۱۴۰۴/۰۷/۲۱ ۰۸:۱۸

مگر غیر از این است؟!

ناشناس۱۴۰۴/۰۷/۲۱ ۰۸:۱۷

کیهان هرچی بگه

برعکسش درسته

مراد۱۴۰۴/۰۷/۲۱ ۰۷:۴۶

حق با روزنامه جمهوری اسلامی است واقعا اگر بدون تعصب به رخدادهای اتفاق افتاده بعد 7 اکتبر نگاه کنیم دست آوردش چی بود که شریعتمداری می خواهد از آن دفاع کند. یکی از نتایج آن کشتار هزاران انسان بی گناه فلسطینی و تبدیل غزه به یک شهر ویران شده و سایر اتفاقات اظهر من الشمس است.

alireza۱۴۰۴/۰۷/۲۱ ۰۷:۴۱

جناب مسیح مهاجری مدهاست که از قطار انقلاب پیاده شدن و هیچ جای تعجب نداره رفتارهای روزنامه جمهوری.

ناشناس۱۴۰۴/۰۷/۲۱ ۰۷:۳۶

روزنامه جمهوری اسلامی راست گفته ،7اکتبر خسارت محض بود و بس ...کیهان رو ول کنید .کلا دوتا مطلب بلده 1به مخالف ها تهمت غربگرا بزنه 2 بگه تنگه هرمز رو ببندید

ناشناس۱۴۰۴/۰۷/۲۱ ۰۷:۳۶

مثل همیشه کیهان تهمت میزنه چون جواب منطقی نداره.

ناشناس۱۴۰۴/۰۷/۲۱ ۰۷:۳۴

درود خدا بر کیهان که همیشه در طرف حق قرار داشته و از هیچ جوًسازی علیه خودش باکی ندارد

علی۱۴۰۴/۰۷/۲۱ ۰۷:۲۷

هر کس مثل کیهان فکر نکند یا جاسوس است یا غربگرا یا ... فقط کیهان خوبه و می فهمه

ناشناس۱۴۰۴/۰۷/۲۱ ۰۷:۲۲

درود بر روزنامه جمهوری اسلامی

ناشناس۱۴۰۴/۰۷/۲۱ ۱۱:۱۵

و حیف از پول مردم که هزینه روزنامه کیهان میشود. آیا مردم راضی هستند که پولشان اینطور حیف و میل میشود.

ناشناس۱۴۰۴/۰۷/۲۱ ۰۷:۲۲

بیش از 60 هزار نفر کشته و دو میلیون نفر آواره و ویرانی کامل غزه شبهه در افکار عمومی است!!!!!!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.