دستگیری کلاهبردار ۵۰۰۰ میلیاردی در یزد
فرمانده انتظامی استان یزد از دستگیری کلاهبردار پنج هزار میلیارد ریالی خبر داد.

به گزارش تابناک، سردار احمد نگهبان، در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: متهمی که به بهانه سرمایهگذاری در بازار طلا و پرداخت سود، از ۱۸۹ شهروند کلاهبرداری کرده بود دستگیر شد.
وی گفت: پس از دریافت پرونده مربوطه، تیمی از کارآگاهان پلیس آگاهی مسئول رسیدگی شدند و توانستند پس از ۱۵ شبانهروز فعالیت اطلاعاتی، محل تردد متهم را که چهار مخفیگاه در استان تهران داشت، شناسایی و پس از اخذ مجوز قضایی، او را دستگیر و به پلیس آگاهی منتقل کردند.
سردار نگهبان با اشاره به تشکیل پروندهٔ کلاهبرداری پنج هزار میلیارد ریالی برای متهم، اعلام کرد: این فرد سابقهٔ کلاهبرداری در سالهای گذشته را نیز داشته، اما متأسفانه باز هم شماری از شهروندان با اعتماد بیجا، سرمایه و تمام دارایی زندگی خود را در اختیار او قرار دادهاند.
وی در پایان به شهروندان هشدار داد: برای پیشگیری از گرفتار شدن در دام شیادان و کلاهبرداران، در سرمایهگذاریها دقت لازم را داشته باشند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.