آخرین خبرتصویری از فوزیه فواد، ملکه مصری ایران در میانسالی
2بازدید

ركوردشكني قيمت گوجه در شيراز!

محصول گوجه فرنگي كه در چند سال اخير به دليل افزايش عرضه نسبت به تقاضا به كمترين قيمت خود رسيده بود، امسال به دليل كاهش سطح زيركشت، در آستانه فصل زمستان به قيمت استثنائي 1800 تا 3 هزار تومان براي هر كيلوگرم بسته به كيفيت گوجه در بازار شيراز رسيد.

در آستانه فصل زمستان، قيمت هر كيلوگرم گوجه فرنگي در بازار ميوه و تره بار شيراز بسته به كيفيت محصول به 1800 تا 3 هزار تومان رسيد.

به گزارش ايسنا، منطقه فارس، محصول گوجه فرنگي كه در چند سال اخير به دليل افزايش عرضه نسبت به تقاضا به كمترين قيمت خود رسيده بود، امسال به دليل كاهش سطح زيركشت، در آستانه فصل زمستان به قيمت استثنائي 1800 تا 3 هزار تومان براي هر كيلوگرم بسته به كيفيت گوجه در بازار شيراز رسيد.

احمد دزفولي، مدير زراعت سازمان جهاد كشاورزي استان فارس در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا توضيح داد:‌ همه ساله فاصله بين توليد گوجه معمولي و گوجه گلخانه‌اي در آستانه فصل زمستان در بازار با كاهش عرضه روبرو مي‌شود.

وي ادامه داد: اين فاصله و كاهش عرضه همواره باعث افزايش قيمت گوجه در فصل زمستان مي‌شود. با ورود محصول گوجه مناطق گرمسيري و جنوب استان فارس انتظار مي‌رود قيمت گوجه در بازار تعديل شود.

به گفته مدير زارعت استان فارس هم اكنون 1700 هكتار از گلخانه‌هاي دژگام و دهرم در جنوب اين استان زير كشت گوجه قرار دارد و به زودي وارد بازار مي‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

j۱۳۸۹/۰۹/۱۳ ۱۰:۴۱

در شهرستان زاهدان گوجه کیلو 1800تا2500 نیز می باشد

محمد۱۳۸۹/۰۹/۱۳ ۱۰:۰۳

توي اصفهان هم قيمت گوجه بالاي سه هزارتومان است ، ان آنهم با چه كيفيت آشغالي . شايد تهران ارزانتر باشد !!!!

ali۱۳۸۹/۰۹/۱۳ ۰۹:۲۰

شما خوابید در رشت گوجه گاخانه ای کیلو 3500 تومان است

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۱۳ ۰۸:۴۸

شما شنیده اید کسی به خاطر نخوردن گوجه فرنگی در آخرهای فصل پاییز مرده باشد ؟

سهیل۱۳۸۹/۰۹/۱۳ ۰۸:۳۹

در فسا اثری از گوجه فرنگی نیست

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۱۳ ۰۸:۳۴

ما تو رشت هم گوجه فرنگي رو به همين قيمت داريم ميخريم!

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۱۳ ۰۸:۲۶

رکورد نشکسته . هفته پیش من در اصفهان کیلویی 1800 خریدم . چند روز بعد هم گوجه خوب را گرفتم کیلویی 2500 . البته دوستان تهرانی ظاهرا گوجه درجه یک را کیلویی 200 تومن خریدند . البته از یه بقالی در یه محله خاص

حامد۱۳۸۹/۰۹/۱۳ ۰۷:۲۷

يزد هم درجه دو 2800 تومان است

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۱۲ ۲۳:۲۶

دليل گراني سطح زير كشت نيست دلال بازي است از گوجه كه بگذريم عصر چهارشنبه گذشته تهران داخل ميوه فروشي بودم خواستم پياز كيلويي 670 تومن بخرم پول همراهم كم بود نتوستم بگيرم صبح پنج شنبه به همون ميوه فروشي رفتم تا همون پپاز سفيد روز گذشته را بخرم قيمتش شده بود 740 تومان ! در عرض يك شب 70 تومن رفته بود روش !!! توي اين فصل كه بايد بازار پر باشه از پياز انباري ...پس كجا هستن اون 3000 بازرس كه توي تلويزيون تبليغ ميكردن؟؟؟

عبدالله جاسکی۱۳۸۹/۰۹/۱۲ ۲۳:۲۳

در مشهد که بیش از این قیمت تا دوهزار تومان هم رسید .شما وافعا بی خبرید .

بوشهر۱۳۸۹/۰۹/۱۲ ۲۲:۴۳

خسته نباشید مگه فقط تو شیراز گوجه رکورد زده تو بوشهر آشغال رو می فروشند کیلویی 1800تومان حالا اگه گوجه ها کمی قابل خوردن باشه 2500

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۱۲ ۲۲:۳۹

اگه به رکورده ؛خدا شاهده که من در مشهد دیروز گوجه فرنگی کیلویی 3300 تومن خریدم.

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۱۲ ۲۱:۰۵

من تهران 3200 خریدم کجای کارین؟

هموطن تهراني۱۳۸۹/۰۹/۱۲ ۱۹:۳۶

ظاهرا شما از نرخ گوجه فرنگی در تهران که بین 3هزار تومان تا 3700 تومان در خیابان سعدی خبر ندارید - وای بحال مردم

امیر۱۳۸۹/۰۹/۱۲ ۱۷:۵۵

بنده امروز در تهران- خیابان فلسطین جنوبی (پائین تر از شهدای ژاندارمری) گوجه را کیلوئی 3500 تومان خریدم البته باکیفیت متوسط!!

ramin۱۳۸۹/۰۹/۱۲ ۱۷:۲۹

در تبریز این قیمت به 3500 تومان برای گوجه وارداتی از ترکیه رسید ! در حالی که در خود ترکیه نیز 4000 تومان است !!! و اکثر گوجه فرنگی ما به ترکیه صادر میشود !!!!!

شمالي۱۳۸۹/۰۹/۱۲ ۱۴:۱۹

متاسفانه در نوشهر مازندران قيمت گوجه 3700 تومان شده...
واقعا"‌كسي ميبينه اين اوضاعو؟

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۱۲ ۱۳:۴۶

جهت اطلاع : تهران - چهاره آب موتور-
گوجه فرنگي كيلويي 3700 تومان

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۱۲ ۱۳:۲۸

خواب دیدی خیر باشه حاجی
گرگان که خودش تابستون محل بداشت گوجه و صادرات هست در حال حاضر هر کیلو تا 4000 تومن البته درجه 1 فروخته میشه!

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۱۲ ۱۳:۲۵

در محله مجیدیه تهران هم، میادین میوه و تره بار که گوجه ندارند و میوه فروشی ها کیلویی 2800 تومان می فروشند.

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۱۲ ۱۳:۰۴

در تهران هم که این قیمت هست!

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۱۲ ۱۳:۰۰

اصفهان هم یک کیلو گوجه بوته ای را کیلوی 2600 تومان خردیم

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۱۲ ۱۲:۴۸

سلام
امروز جمعه گوجه درجه 3 در بازار بندرگناوه کیلویی 2500 تومان

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۱۲ ۱۱:۲۶

عزیزان لطف کنید در مورد خبر ها تحقیق کنید ! من دیروز 11/9/89 گوجه گلخانه ای رو کیلیویی 40000 ریال خریدم . گوجه جنوب رو هم 35000 ریال می فروختند .

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۱۲ ۱۱:۲۴

این قیمت در شهرهای دیگر نیز می باشد . مثلا در کرمان نیز قیمت سه هزار تومان با زحمت پیدا می شود. حال منطقه جریفت که به هندوستان ایران معروف می باشد و می توان با برنامه ریزی با توجه به خاک مساعدو هوای ان مساما به بهرهگبری از تکنولوژ ی روز بهترین محصول گوجه و دیگر محصولات را تولید و به بازار عرضه کرد. جالب اینکه شاید یکی از محروم ترین مناطق کشور نیز در این مناطق جنوب و جنوب شرق می باشد.که بیشترین مستمری بگیران کمیته امداد امام و دیگر موسسات حمایتی در این مناطق می باشند. گاهی اوقات کشاورز این منطقه به دلیل کاهش قیمت محصول در فصلمربوطه اصلا محصول خود را برداشت نمی کند .

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۱۲ ۱۱:۰۹

دیروز گوجه در یاسوج کیلویی 2700تومان به فروش می رسید ، گوجه های که طعم هر چیزی به غیر از گوجه رو می دادند من که احساس می کردم کلر می خورم!

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۱۲ ۱۱:۰۹

از چین وارد کنید مشکل حله

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۱۲ ۱۱:۰۸

اهواز گوجه کیلویی 2000 تومان می باشد

غریب آشنا۱۳۸۹/۰۹/۱۲ ۱۱:۰۵

با سلام
رکورد قیمت گوجه فرنگی می خوای چرا راه دور میرید بازار روز شهرداری روبروی باشگاه رسالت در خیابان نظام آباد دیروز به مبلغ 3500 تومان گوجه را به فروش می رساندند

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۱۲ ۱۰:۴۲

دست گلشون درد نکنه!!

محمد۱۳۸۹/۰۹/۱۲ ۱۰:۲۱

قیمت همه میوه ها و سبزیجات در شیراز نسبت به سایر شهر ها بالاتر است. لطفاً انعکاس دهید.

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۱۲ ۱۰:۱۸

ماهم در بازار رشت دیروز گوجه با کیفیت متوسط رو کیلویی 3000 تومان خریدیم. پیشنهاد میکنم بریم در خونه آقای احمدی نژاد که گوجه ارزون دارند خرید کنیم.

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۱۲ ۱۰:۱۶

خدا خیرت بده من بندر ماهشهر هستم دیشب10/09/89 من گوجه خریدم هر کیلو 3000 هزار تومان تازه چند تاش هم خراب بود

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۱۲ ۱۰:۱۵

مثل اینکه قیمت گوجه ندارید
اینجا هم قیمت گوجه در حاجی ارزونی 2950 است و در مغازه ها به 3500 تا 4000 هم می رسه

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۱۲ ۱۰:۱۳

در خرمدره هم همین قیمت است

سجاد۱۳۸۹/۰۹/۱۲ ۱۰:۰۵

سلام در شهر برازجان استان بوشهر که خود یکی از تولید کنندگان گرجه است به مبلغ 1500 تا 2000 تومان به فروش میرسد ان هم در حالی که در خود برازجان کشت می شود

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۱۲ ۰۹:۳۷

گوجه هم درقم كيلويي 2200تومان

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.