آخرین خبروزیر آموزش‌ و پرورش کارت زرد گرفت
4بازدید

درخواست مجدد استیل آذین برای جذب شیث

در کنار مذاکرات درودگر با کاشانی و دایی، نوید مجد قوانلو مدیر برنامه های شیث در تماسی تلفنی نظر این بازیکن را نیز جویا شد که رضایی عدم تمایل خود برای حضور در تیم فوتبال استیل آذین را اعلام کرد

 سرپرست باشگاه استیل آذین بعدازظهر امروز (چهارشنبه) با حضور در باشگاه پرسپولیس در خصوص انتقال شیث رضایی به این باشگاه، با حبیب کاشانی و علی دایی دیدار و گفتگو کرد.

صادق درودگر، سرپرست تیم استیل آذین جهت انتقال و جایگزینی شیث رضایی مدافع تیم سرخپوشان با یکی از بازیکنان تیم استیل آذین عصر امروز به باشگاه پرسپولیس آمد که پس از مذاکره با سرپرست باشگاه و سرمربی قرمزپوشان توافق لازم انجام نشد.
در این جلسه، در کنار مذاکرات درودگر با کاشانی و دایی، نوید مجد قوانلو مدیر برنامه های شیث در تماسی تلفنی نظر این بازیکن را نیز جویا شد که رضایی عدم تمایل خود برای حضور در تیم فوتبال استیل آذین را اعلام کرد.
شیث رضایی مدافع پرسپولیس در گفتگوی تلفنی متذکر شد که حاضر است در تمرینات تیم های پایه پرسپولیس حضور یابد اما از این باشگاه جدا نشود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.