آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

مدارس این استان فردا غیرحضوری شد

استاندار خراسان رضوی گفت: به دلیل جلوگیری از شیوع آنفلوانزا در بین دانش آموزان مدارس مشهد فردا نیز به صورت غیر حضوری برقرار خواهد بود.

مدارس این استان فردا غیرحضوری شد

به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ غلامحسین مظفری اظهار کرد: به دلیل جلوگیری از شیوع آنفلوانزا در بین دانش آموزان مدارس مشهد فردا نیز به صورت غیر حضوری برقرار خواهد بود.

استاندار خراسان رضوی بیان کرد: با تصمیم گیری‌های انجام شده و به دلیل جلوگیری از شیوع آنفلوانزا در بین دانش آموزان مدارس مشهد و برخی نقاط دیگر تعطیل و دانش آموزان به صورت غیرحضوری آموزش را دنبال خواهند کرد.

وی گفت: تصمیم گیری این بود که مدارس مشهد امروز (شنبه) و فردا (یکشنبه) تعطیل شوند و ادارات دایر خواهند بود و مشکلی در این زمینه نداریم چرا که بیشترین گسترش بر اساس برآورد‌ها در بین دانش آموزان و مدارس بوده است و آنها غیرحضوری هستند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۰۹/۰۱ ۱۴:۳۷

فقط فردا غیر حضوری بشه مشکل حل میشه؟ خطر آنفلوآنزا رفع میشه؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.