محرومیت خودروهای صفرکیلومتر از سهمیه بنزین!
از روز گذشته و با انتشار مصوبه هیات وزیران برای اعلام نرخ سوم بنزین و با توجه به جزئیات عجیب این مصوبه،مسئولان دولتی به شکل عجیبتری از پاسخگویی فرار می کنند.

بر اساس مصوبه هیات وزیران،خودرو های نو پلاک صفر کیلومتر تولید داخل از دریافت سهمیه بنزین 1500 و 3000تومانی محروم می شوند.
به گزارش تابناک به نقل از نیمروز، روز گذشته زمانی که فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در شبکه خبر در رابطه با این تصمیم مورد سئوال قرار گرفت به شکل عجیبی با واژه ها بازی کرد اما دریغ از پاسخ ؛ به شکلی که مجری محبور شد بارها علت این تصمیم را از سخنگوی دولت بپرسد و هر بار او از پاسخ شانه خالی کرد.
شب گذشته هم یکی از مسئولان ارشد وزارت نفت در برنامه گفتگوی ویژه خبری حضور یافت که او هم پاسخی برای سئوال مجری برنامه و نیز مالک شریعتی نماینده مجلس که در همین رابطه پرسیده بود نداشت.
تصمیم دولت برای حذف خودروهای صفر کیلومتر تولید داخل از دریافت سهمیه بنزین نرخ اول و دوم به این دلیل عجیب است که اساسا خودروهای کارکرده سهم بیشتری از آلودگی هوا و مصرف بالای سوخت دارند و اساسا با این مصوبه دولت انگیزه ها برای خرید خودروی نو کاهش خواهد یافت که نتیجه ضمنی آن افزایش مصرف سوخت و افزایش آلودگی هوا خواهد بود.
از طرف دیگر حذف افرادی که خودروی ارزان تولید داخلی خریداری می کنند از دریافت سهمیه سوخت می تواند نشان دهنده این برنامه باشد که دولت قرار است در آینده همان برنامه ای را که در سیستم یارانه نقدی اعمال کرد در سوخت نیز اجرا کند یعنی بعد از تجربه حذف فله ای و کیلویی افراد از دهک های مشمول دریافت یارانه نقدی، این بار دولت به سراع حذف گام به گام دهک های بنزین خواهد رفت شائبه ای که البته تائید نشده است!
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
خواهشا رسیدگی فرمایید ماشین صفر خریدم سهمیه بنزین نداره چرا این همه بی عدالتی بعد سی سال کار یک ماسبن خریدو سهمیه نداره علت چیست ما هم ایرانی هستیم و می خواهیم مثل بقیه از سهمیه خود استفاده کنم
خودرو صفر دقیقآ منظورشون کدوم خودروهاست
اونایی که از اول آذر توی قرعه کشی دریافت کردند یا اوناییکه الان دارند ثبتنام کنند یا اوناییکه تازه اسمشون توی قرعه کشی در اونده و دوماه دیگه تحویل میگیرند...؟
بی عدالتی بیداد میکنه مثلا کسی که چند ماه پیش ماشین خریده نوپلاک نیست ولی که امروز خریده نوپلاکه متاسفم برای دولت
تصمیم غیر کارشناسی و مسخره ای است . چرا کسی که با مصیبت و قرض و وام ، خودروی بی کیفیت داخلی با قیمت گزاف رو می خره و باعث میشه خودروسازهای داخلی بی صلاحیت و عامل خیلی از بدبختیهای موجود چرخشون بچرخه باید از دریافت سهمیه محروم بشوند؟ و مردم هجوم بیاورند برای خودروهای قدیمی ، البته دولت برای انها هم حتما خواب خوبی خواهد دید.
همه چی رو که دارید به قیمت جهانی به مردم میفروشید . حقوق ها رو هن به قیمت جهانی به مردم پرداخت کنید
مگر آنان ایرانی نیستند که حذف میشوند
تابی جان پیام من رو نذاشتی
خودرو صفر ایرانی مثل سمند و پژو و پایین تر سهمیه داشته باشند چون قیمت متوسط و قیمت پایین می باشد هر خانوار یک سهمیه
چقدر زیبا و قشنگ به آرامی کار خودشونو پیش می برن.
یکی دیگه از نشونه های فروپاشی اقتصادی...
البته فقط خودروهای صفر کیلومتر نیست
دقت کنید شما هر خودرویی رو بخرید و پلاکش عوض بشه دیگه سهمیه و کارت سوخت نداره
یعنی عملا حذف همه اما به تدریج دقیقا مثل یارانه
با این کار خرید و فروش خودرو هم کم میشه و بازار داغ کارت سوخت فروشی خودروهای فرسوده را خواهیم داشت که به اسقاط هم نمیروند و جای جای شهر رها میشن
مابایدتحمل کنیم تا نمایندگان در مجلس شعار بدهند.
عدالت را گشتم نبود......شما هم نگرد ....نیست......
کار ندارد که ! یواش یواش سهمیه قدیمی ها را هم خواهند برید تا " عدل " جاری شود !
اینم نتیجه رای دادن به دکتر که همش می گفت کارشناس ها کارشناس ها
برنامه حذف کامل سهمیه های اول و دوم است اما تدریجی
حذف پله اي باز اشكال نداره ولي اين مهم كه سهميه صفر كيلومتر داخلي حذف شده نميتونه شروع خوبي باشه
شائبه نیست واقعیت است. فرایند حذف تدریجی سهمیه بنزین چون دولت معتقد است قیمت بنزین واقعی نیست. قیمت بنزین واقعی نیست درست ولی آیا درآمد مردم هم (مشابه کشورهای با قیمت واقعی بنزین) همان چیزی است که باید باشد؟
کجای دنیا کالاهای قیمت جهانی را با توان خرید داخلی میفروشند؟ مثلا پاکستان و افغانستان و قزاقستان و .... چون درامد مردم پایینه بنزین را به یک صدم نرخ جهانی میفروشند؟؟؟؟ ضمنا این قانون شما برای همه کالاها برقراره؟ یعنی ما طلا، خاویار، موبایل، لپ تاپ و ... را چون درامد پایینی داریم به یک صدم قیمت جهانی باید بخریم؟
پاسخ خیلی ساده است. کسی که توانایی خرید خودرو صفر کیلومتر را دارد، توانایی خرید بنزین 5000 را هم دارد. به همین سادگی، به همین راحتی
یعنی از نظر شما کسی که یک دنا پلاس اتومات یک سال کار کرده دارد مستحق تر از کسی هست که کوییک یا تیبای صفر کیلومتر خریده؟
مثلا به نظر تو کسی که با هزار بدبختی و در سن ۵۰ سالگی تونسته یک کوییک صفر کیلومتر بخره خیلی توانایی ووقدرت خرید داره که باید بنزین ۵۰۰۰ تومانی رو هم بخره ؟ ننی دونی همین بتزین ۵۰۰۰ تومانی باعث میشه که دیگه لوبیا با قیمت کیلو ۶۰۰ هزار تومان هم گیر کسی نیاد ؟؟؟؟
وااااای ، هر روز یک سورپرایز برای مردم ایران
بخدا مردم طاقت و تحمل این همه گرانی و تبعیض و بی کفایتی مسئولین را ندارند.
گرانی بنزین یعنی افزایش و گرانی تمامی کالاها و خدمات......
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.