شاید ترامپ امشب به ونزوئلا اعلان جنگ کند
مجری مشهور آمریکایی و چهره نزدیک به دونالد ترامپ روز چهارشنبه اعلام کرد که رئیسجمهور آمریکا احتمالاً در نطق شبانه خود، آغاز جنگ با ونزوئلا را اعلام کند.

به گزارش تابناک به نقل از فارس، مجری آمریکایی تاکر کارلسون در مصاحبه با برنامه جاج ناپولیتانو به نقل از منابع آگاه گفت که رئیسجمهور آمریکا دونالد ترامپ در نطق ساعت ۹ شب به وقت محلی (صبح فردا به وقت تهران)، حمله به ونزوئلا را اعلام کند.
وی در این باره اظهار داشت: «این چیزی است که من میدانم. روز گذشته به اعضای کنگره اطلاع داده شد که جنگی در راه است و امشب در سخنرانی رئیسجمهور در ساعت نُه اعلام خواهد شد.»
کارلسون افزود که از صحت و سقم این خبر آگاه نیست، اما «یک عضو کنگره این مسئله را صبح امروز به او گفته است.»
وی با انتقاد از این مسئله گفت که در «در هشتاد سال اخیر هیچ تلاشی برای تغییر حکومت وجود نداشته که به نفع آمریکا یا دنیا باشد.»
ترامپ صبح امروز از «محاصره دریایی کامل» ونزوئلا خبر داده بود و پس از بازگشت به قدرت بارها این کشور را به حمله زمینی تهدید کرده است، مسئلهای که کشورهای مختلف منطقه و جهان آن را محکوم نمودهاند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
ترامپ بی شرف کاش همین امشب سکته کند و دنیا از شرش خلاص شود. مردم آمریکا با این رئیس جمهور انتخاب کردنشان شاهکار زدند!
کاشکی در گیر بشه و ترامپ نابود شود
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.