آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
16بازدید

جاسوس صهیونیست‌ها در ایران اعدام شد

حکم اعدام عقیل کشاورز به جرم جاسوسی به نفع رژیم صهیونیستی و ارتباط و همکاری اطلاعاتی با رژیم و تصویربرداری از اماکن نظامی و امنیتی، پس از تایید در دیوان عالی کشور و طی تشریفات قانونی اجرا شد.

جاسوس صهیونیست‌ها در ایران اعدام شد

در یکی از روز‌های اردبیهشت ۱۴۰۴، گشت حفاظت ارتش جمهوری اسلامی ایران در ارومیه در زمان انجام ماموریت با یک مورد مشکوک مواجه می‌شود. 

به گزارش تابناک به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه؛ ماموران حفاظت ارتش در هنگام گشت‌زنی مرد جوانی را مشاهده می‌کنند که در حال تصویربرداری از ساختمان ستاد لشکر پیاده ارومیه است. با هوشیاری ماموران سوژه دستگیر و پس از هماهنگی و اخذ دستور مقام قضایی به مرجع ذیربط تحویل داده می‌شود. نامبرده در ابتدا مدعی می‌شود برای شرکت در یک همایش علمی در دانشگاه ارومیه به این شهر سفر کرده است، اما در بازرسی از تلفن همراه وی پیامی از سرشماره رژیم صهیونیستی و شخصی با نام کاربری اوشر کشف و ظن ارتباط متهم با رژیم تقویت می‌شود. در ادامه با بازرسی محل اقامت عقیل کشاورز اسناد و مدارک بیشتری به دست می‌آید. 

در بازرسی از هتل محل اقامت کشاورز دفترچه‌ای کددار حاوی نام برخی نهاد‌های امنیتی و آدرس آنها کشف می‌شود. پس از انجام تحقیقات اولیه متهم تحویل بازداشتگاه می‌شود. 

جاسوسی با گرایشات سلطنت طلبانه و اقدام عملیاتی برای منافقین


عقیل کشاورز فرزند جواد، در سال ۹۴ در رشته مهندسی معدن پذیرفته شده و پس از سه ترم به علت عدم قبولی در دروس مربوطه از دانشگاه کناره‌گیری می‌کند و در نهایت در رشته معماری ادامه تحصیل می‌دهد. با انجام تحقیقات از زندگی شخصی و خانوادگی متهم مشخص می‌شود که اعضای خانواده وی دارای گرایشات سلطنت‌طلبانه بوده و عموی او نیز دارای سوابق عضویت و هواداری از گروهک تروریستی منافقین بوده است. جاسوس موساد پیشتر هم عملیات‌هایی را برای گروهک تروریستی منافقین انجام داده بوده است که در ادامه به آنها اشاره خواهد شد.

نحوه ارتباط متهم با رژیم صهیونیستی


براساس مفاد پرونده، عقیل کشاورز از طریق فضای مجازی با سرویس‌های جاسوسی و امنیتی رژیم صهیونیستی ارتباط برقرار کرده است. نامبرده در طول دوران همکاری با رژیم صهیونیستی با ارتش رژیم و سرویس موساد به صورت جداگانه ارتباط داشته است. عقیل کشاورز در ابتدا، پیام‌هایی علیه نظام جمهوری اسلام ایران برای خوشامد طرف اسرائیلی از طریق کانال‌های ارتباطی ارسال می‌کند. وی حتی برای جلب اعتماد، مشخصات یک سوله را که شایعه شده بود محل تولید موشک است برای سایت ارتش رژیم صهیونیستی ارسال می‌کند. با ارسال این پیام، پیامی از طرف ارتش رژیم صهیونیستی برای نامبرده ارسال شده و خواستار توضیحات بیشتر می‌شود. 

همکاری رسمی کشاورز با ارتش رژیم صهیونیستی با تشویق او به ارسال گزارش‌های بیشتر آغاز می‌شود. در ادامه محکوم‌علیه آدرس مشخصات و دلایل مظنونیت ۴ سوله و ساختمان دیگر را برای آدرس مربوطه ارسال می‌کند. وی در ادامه همکاری آگاهانه خود با دشمن صهیونی، از طریق فضای مجازی با سرویس اطلاعاتی رژیم صهیونیستی مرتبط می‌شود. 

در پیامی که افسر موساد برای عقیل کشاورز ارسال کرده از او خواسته می‌شود تا عنوان کند در چه زمینه‌هایی می‌تواند به رژیم کمک کند. محکوم‌علیه برای جلب اعتماد افسر ماموریت‌هایی پیشین خود و تعدادی مدارک دیگر را برای او ارسال می‌کند. 

براساس تحقیقات و اقاریر محکوم‌علیه، نامبرده تا زمان دستگیری بیش از ۲۰۰ ماموریت برای سرویس اطلاعاتی رژیم صهیونیستی انجام داده بود. گستره ماموریت‌ها در شهر‌های تهران، اصفهان، ارومیه و شاهرود بوده است. 

عکس‌برداری از اماکن هدف، ناقل‌گذاری، افکارسنجی و بررسی ترافیک معابر خاص از جمله ماموریت‌هایی بوده‌اند که عقیل کشاورز به دستور افسران موساد انجام داده است. 

همکاری کشاورز با گروهک منافقین


در ادامه تحقیقات از کشاورز مشخص می‌شود، وی در سال ۱۴۰۱ در تلگرام با یکی از گروه‌های وابسته به منافقین نیز وارد ارتباط و همکاری شده است و اقدام به ارسال تصاویر، و شعارنویسی‌های مدنظر مدیران گروه‌ها کرده است. 

پشتیبانی مالی موساد از کشاورز


پس از تایید همکاری کشاورز با سرویس موساد از سوی افسر رابط، وی کیف پول ارز دیجیتال راه‌اندازی کرده و مشخصات آن را برای افسر ارسال می‌کند. افسر موساد نیز پس از هر ماموریت مبالغی را درقالب ارز دیجیتال به حساب متهم واریز و رسید آن را برای وی ارسال کرده است. 

اطلاع کشاورز از همکاری با سرویس اطلاعاتی موساد


براساس مستندات پرونده، کشاورز با علم همکاری با ارتش رژیم صهیونیستی و سرویس اطلاعاتی موساد اقدام به ارتباط گیری با آنها کرده و ماموریت‌های متعددی را به دستور آن‌ها انجام داده است.

محکوم‌علیه در اعترافات خود صراحتا اقرار داشته است که به قصد ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی ایران با سرویس‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی همکاری داشته و اطلاعات کشور را در اختیار آنها قرار داده است. 

پس از تکمیل تحقیقات پرونده، کیفرخواست عقیل کشاورز به اتهام جاسوسی به نفع رژیم صهیونیستی و ارتباط و همکاری اطلاعاتی با رژیم صادر و به دادگاه ارسال شد.

پس از برگزاری جلسات دادگاه با حضور متهم و وکیل وی، دادگاه با توجه به قرائن و اسناد موجود، تصویربرداری از اماکن نظامی و امنیتی، مستندات فنی موجود در پرونده و اقرار صریح و واضح متهم در زمینه چگونگی جذب به سرویس‌های امنیتی رژیم صهیونیستی و نحوه علمکرد و ماموریت‌های انجام شده، عقیل کشاورز با استناد به مفاد قانونی به اعدام محکوم شد. 

حکم صادره پس از تایید در دیوان عالی کشور و طی تشریفات قانونی بامداد امروز (شنبه ۲۹ آذر ماه ۱۴۰۴) اجرا شد. 

 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۱۳ ۱۰:۱۵

بدون هیچ رحمی با اینا برخورد کنید اینا خودشون مسئول مرگ چندنفر هستن پس بهتر که به درک واصل شوند

م۱۴۰۴/۰۹/۲۹ ۱۴:۰۴

به درک .خائن مزدور

حمید۱۴۰۴/۰۹/۲۹ ۰۹:۵۹

درود به سربازان گمنام امام زمان و نایب بر حق اش حضرت امام خامنه ای

ناشناس۱۴۰۴/۰۹/۲۹ ۰۹:۵۷

خائن وطن فروش....

ناشناس۱۴۰۴/۰۹/۲۹ ۰۹:۴۷

عاقبت خیانت به خاک و مردم جز مرگ ظلت بار چیز دیگری نیست

ناشناس۱۴۰۴/۰۹/۲۹ ۰۹:۴۶

بنظر من باید سرویس های امنیتی رابیشتردرسطح شهرهامون مستقرکنیم بلکه این وطن فروش های خائن رادستگیرکنند زنده باد ایران جان

ناشناس۱۴۰۴/۰۹/۲۹ ۰۹:۴۱

چرا آخه
چرا باید یک جوان که میتونه مفید باشه خانواده تشکیل بده بره به خاطر پول مزدور دشمن بشه و به مملکتش خیانت کنه
من میگم بدترین شرایط رو هم داشتی از لحاظ اقتصادی و بیکاری و تبعیض در محل کار باشرف باش و با کشورت و خانوادت و مردمت وفادار باش

محمد۱۴۰۴/۰۹/۲۹ ۰۹:۴۱

باید ریز ریز میکردن بد داخل آب داغ میزاشتن بد خارج از کشور جنازه داخل اقیانوس مینداختن پدرسوخته جاسوس کثیف

فاطمه۱۴۰۴/۰۹/۲۹ ۰۹:۳۸

این خائنین از بهر لقمه نانی بیشتر لعن خدا ونفرت خلق وچوبه تلخ دار را طلب کردند ای کسانیکه هنوز در دام نیفتاده آید از همین جا برگردید این راه خوفناکی است که قطعا به جهنم ختم خواهد شد

ناشناس۱۴۰۴/۰۹/۲۹ ۰۹:۳۷

باید بفهمن بین اعتراض نسبت به مشکلات و وطن فروشی فرق زیادی هست به هیچ قیمتی ارزش خود فروشی و وطن فروشی نیست

م۱۴۰۴/۰۹/۲۹ ۰۹:۳۵

حرامزاده وطن فروش تا ابد در جهنم می ماند از امروز قیامت ایشان شروع می شود.

یونس۱۴۰۴/۰۹/۲۹ ۰۹:۳۱

روحش با روح یزید محشورگردد

محمد۱۴۰۴/۰۹/۲۹ ۰۹:۲۹

لعنت خدا به این حرامی و همه کسانی که به این خاک مقدس بخوان خیانت کنن

ناشناس۱۴۰۴/۰۹/۲۹ ۰۹:۲۶

لعن ونفرین برمنافقین مزدور وقاتلین شهدای گرانقدر ما ! مرگ برهرچه وطن فروش ! مرگ بر کسانی که باعث انحراف فکری جوانان شیعه این مرزوبوم می شوند ! مرگ برسلطنت طلب های فاسد !

باران۱۴۰۴/۰۹/۲۹ ۰۹:۲۶

ننگ بر تو خائن وطن فروش.
کاش حداقل اقکار دیگریداشتی آخه منافقین مگر تفکر انسانی دارند که تو به آنها وصل شدی.
ننگ بر تو

هادی۱۴۰۴/۰۹/۲۹ ۰۹:۱۹

آدم بی ریشه

علی۱۴۰۴/۰۹/۲۹ ۰۹:۱۸

چطور بخاطر پول دلتون میاد ب کشور خودتون به مردم خاک دیار خودتون به خون شهدای عزیزمان به پرچم ایران‌ به رهبر دلسوزمان خیانت کنید ..به کجا رسیدید ک بی غیرت شدید

جعفر اژدری۱۴۰۴/۰۹/۲۹ ۰۹:۱۶

چو ایران نباشد تن من مباد
جانم فدای ایران و لعنت بر وطن فروشان

رضامحمدی۱۴۰۴/۰۹/۲۹ ۰۹:۱۴

حقش بود

بیتا۱۴۰۴/۰۹/۲۹ ۰۹:۱۳

درملاعام باید اعدام بشه تف ب شرفت

علی۱۴۰۴/۰۹/۲۹ ۰۹:۱۱

به درک واصل شده وطن فروش کثافت

شهریار کولیوند۱۴۰۴/۰۹/۲۹ ۰۸:۵۵

لعنت به روحش کثافت وطن فروش

رامین۱۴۰۴/۰۹/۲۹ ۰۸:۴۵

سزای خائنین به وطن کمتر از این نیست
تشکر از قوه قضائیه

عبدالرحمان حمید۱۴۰۴/۰۹/۲۹ ۰۸:۴۴

درود بر شرفتان
این ها راعث شدند ۱۲ روز جنگ ضربان سهمگین باشند
دست بوس نیروهای امنیتی هستم.

ناشناس۱۴۰۴/۰۹/۲۹ ۰۸:۴۱

خدا لعنتش کنه

ناشناس۱۴۰۴/۰۹/۲۹ ۰۸:۴۰

کاش این جاسوس ایرانی نبود.

جانم فدای ایران۱۴۰۴/۰۹/۲۹ ۰۸:۳۸

سزای خائن به میهن و هموطن همینه.....

خداوند سزبازان گمنام اطلاعاتی رو حفظ کنه و در کارشون موفق....

ناشناس۱۴۰۴/۰۹/۲۹ ۰۸:۳۳

مرگ بر اسرائیل

ایرانی۱۴۰۴/۰۹/۲۹ ۰۸:۳۲

خیانت به وطن چه از طریق جاسوسی ،چه اختلاس و دزدی های کلان .............نه تنها قابل بخشش نیست باید مثل ایشون گردن به بالای دار بره تا درس عبرتی برای دیگران هم بشه

علی اکرادلو۱۴۰۴/۰۹/۲۹ ۰۸:۳۱

خدا آمربکاواسرائیل را لعنت کنه جوانهای مردم راگمراه می کنه!؟البته سزای خائن وخیانتکاربه وطن جز این نیست.

ناشناس۱۴۰۴/۰۹/۲۹ ۰۹:۳۳

حالا که مرده بایداون دنیا جواب خون مردم روبده. درس عبرت واسه بقیه جاسوسها

ناشناس۱۴۰۴/۰۹/۲۹ ۰۸:۲۷

خائن وطن فروش....هر چي هم كه مخالف نظام باشه نبايد با دشمن ملت همكاري ميداشت...اسرائيل فقط دشمن نظام نيست دشمن ملت ماست. اين را ملت ميدونن كه جلوي اسراييل تمام قد متحد شدن و با تمام خطرات حمله در زمان حمله توي ميتينگ ها شركت ميكردن

محین۱۴۰۴/۰۹/۲۹ ۰۸:۲۴

ای شرم بر وطن فروش. کسی که به مردم خودش و به کسور خودش. خیانت می‌کند. سزاوار. ده بار اعدام است. شرم بر وطن فروش

ناشناس۱۴۰۴/۰۹/۲۹ ۰۸:۲۰

سلطنت طلبان که دشمن منافقین هستند. چطور این شخص ک برای هر دو طرف کار کرده؟

رهام تاشی۱۴۰۴/۰۹/۲۹ ۰۸:۱۸

ای جوانان که دلبسته تبلیغات کانال‌های ماهواره ای و.... دلسرد از میهن شده اید ، عاقبت همکاری با بدخواهان ایران هم در این دنیا و هم در " عقبی " مجازات سختی خواهد داشت ، حداقل به مادر آن خود رحم کنید و به آغوش پر مهر وطن بازگردید ، عزت زیاد.

ناشناس۱۴۰۴/۰۹/۲۹ ۰۸:۱۱

حیف جهنم برای وطن فروش...

مرتضی۱۴۰۴/۰۹/۲۹ ۰۷:۳۹

تف تو شرفت حرمزاده ... کارگری هم بلد نبودی

علی۱۴۰۴/۰۹/۲۹ ۰۷:۲۷

جایگاهش در قعر جهنم انشالله و خون هموطنان مظلوم شهیدمان بر گردنش. امیدواریم با شیطان لعیم محشور شود .

ناشناس۱۴۰۴/۰۹/۲۹ ۰۷:۲۵

بدرک واصل شد

ناشناس۱۴۰۴/۰۹/۲۹ ۰۷:۱۵

حقش بود
خائن بدبخت

ناشناس۱۴۰۴/۰۹/۲۹ ۰۹:۱۴

سلطنت طلب با گرایش منافق ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.