واکنش روسیه به تهدیدات اسرائیل علیه ایران
سخنگوی وزارت خارجه روسیه با اشاره به ادعاها و تهدیدات رژیم صهیونیستی علیه ایران گفت چنین رویکرد غیرمسئولانهای تاثیر مخربی بر عدم اشاعه هستهای دارد.

به گزارش تابناک به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه شامگاه سهشنبه با انتشار بیانیهای عنوان کرد: «روسیه از افراد تندرو میخواهد از تشدید تنشها در ایران خودداری کنند.»
بنا بر این گزارش، سخنگوی دستگاه دیپلماسی روسیه تاکید کرد: «ما از افراد بیپروا و تندرو میخواهیم که به زیانبار بودن کامل مسیر مخرب خود پی ببرند و از تشدید تنشها پیرامون ایران و برنامه هستهای آن خودداری کنند.»
زاخارووا افزود: «ما از آنها میخواهیم اشتباهات مهلکی را که در ژوئن ۲۰۲۵ مرتکب شدند و منجر به تضعیف جدی فعالیتهای راستیآزمایی آژانس بینالمللی انرژی اتمی در ایران شد، تکرار نکنند.»
او تصریح کرد: «تهدیدات اسرائیل برای حمله به ایران تاثیر مخربی بر رژیم جهانی عدم اشاعه هستهای دارد.»
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
به فکر مردم باشید
مسئولین اگرمی خواهند که بمانند وکشور هم بماند باید ایران را از هرنظر نظامی واقتصادی وفرهنگی قوی وقدرتمند کنند
ترامپ آحمق آخرَ ّا طنآب پو سیده نتانئآهوّرهته ّه ته چآهخواهذذ افتاد
ما منتظر غلطی از صهیونیستها هستیم تا دنیا را سر آنها خراب کنیم و از نقشه محوشان سازیم
شما سرتون تو کار کشور خودتون باشه کاسه داغ تر از آش نباشید
ایناربایداسقاطیل رو ازکره زمین محو کنیم بایدهمینکاروبکنیم
گناه داره بیچاره
بزرگترین و مهمترین دشمن ملت ایران همین روسها هستند که نان ملت ایران را گروگان گرفته اند
زیاد دلتون ب امید پوتین صابون نزنید روسیه هرگز متعهد راهبردی برای ایران و هیچ کشوری نبوده و نخواهد بود حتی کره شمالی و بلاروس را هم ب موقع نیاز میفروشد پس فریب پوتین را نخورید اگر راست میگفت سلاح میداد .
کثافت تو خودت اسراییلی کثیفتری هستی و غارتگر
این سری انکار نقش عملیات فریب رو دادن به روسیه
وای خدای من
چه تهدید بزرگی
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.