رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
6بازدید
۰

زمان امتحانات دانشگاه‌های غیرانتفاعی وغیردولتی

قائم مقام دبیر کل اتحادیه دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و غیر دولتی گفت: امتحانات موسسات و دانشگاه های غیرانتفاعی و غیردولتی با یک هفته تاخیر از ۲۸ دی آغاز می‌شود.

زمان امتحانات دانشگاه‌های غیرانتفاعی وغیردولتی


غلامرضا بلالی درباره برگزاری امتحانات مؤسسات و دانشگاه‌های غیرانتفاعی گفت: با توجه به شرایط ویژه فعلی و در جهت کمک به دانشجویان عزیز برای آمادگی بیشتر به منظور شرکت در امتحانات، مقرر شد امتحانات پایانی نیمسال اول ۱۴۰۵-۱۴۰۴ با تأخیر یک هفته‌ای و از تاریخ ۱۴۰۴.۱۰.۲۸ برگزار شود.

به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ وی افزود: البته استان به استان متفاوت است ولی در مجموعه امتحانات با یک هفته تأخیر و از ۲۸ دی ماه ۱۴۰۴ آغاز می‌شود.

قائم مقام دبیر کل اتحادیه دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی غیر دولتی غیرانتفاعی افزود: بر اساس ابلاغیه معاونت آموزشی وزارت علوم امتحانات به صورت حضوری برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: شورای های مدیریت استانی آموزش عالی نیز تشکیل شده و اگر امتحانی از نظر تاریخ برگزاری نیاز به جابه‌جایی و یا تعویق داشت شورای مدیریت استانی تصمیم گیرنده است.

بر اساس این گزارش، معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری طی ابلاغیه‌ای بر برگزاری حضوری امتحانات پایان نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۵–۱۴۰۴ مطابق با زمان‌بندی اعلام‌شده از سوی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی تأکید کرد.

بر اساس ابلاغیه مورخ ۹ دی ماه ۱۴۰۴، تمامی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی موظف‌اند امتحانات پایان نیمسال اول را به‌صورت حضوری و طبق برنامه‌های مصوب اجرایی کنند.

در عین حال، در صورت بروز شرایط خاص و ضرورت اتخاذ تصمیم جدید درباره نحوه برگزاری امتحانات، کارگروه استانی آموزش عالی می‌تواند با هماهنگی وزارت علوم، تصمیم مقتضی را اتخاذ کرده و مراتب را جهت اجرا به دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی ابلاغ کند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.