آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
2بازدید

جاسوسی امارات از عمان بحران آفرید

ماه گذشته یک شبکه عمانی شناسایی شده که از سوی یک فرد صاحب نفوذ اماراتی حمایت می‌شد. این منابع افزودند: مقامات عمان این موضوع را تا پایان تحقیقات مسکوت باقی گذاشتند و قرار بود این مسئله پس از پایان جشن‌های چهلمین سالروز عید ملی این کشور در 18 ماه گذشته اعلام شود.

منابع خبری از بحرانی خاموش در روابط عمان و امارات به دلیل تلاش امارات برای نفوذ در دستگاه امنیتی پادشاه عمان خبر دادند. این بحران روابط تا جایی بود که در اجلاس دو روزه سران شورای همکاری خلیج‌فارس در ابوظبی پادشاه عمان شرکت نکرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شبکه العالم، به نقل از پایگاه اینترنتی فلسطین الیوم‌، منابع آگاه عمان اظهار داشتند: ماه گذشته یک شبکه عمانی شناسایی شده که از سوی یک فرد صاحب نفوذ اماراتی حمایت می‌شد. این منابع افزودند: مقامات عمان این موضوع را تا پایان تحقیقات مسکوت باقی گذاشتند و قرار بود این مسئله پس از پایان جشن‌های چهلمین سالروز عید ملی این کشور در 18 ماه گذشته اعلام شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.